Ant-Man i Osa: Kwantomania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
2023
5,5 34 tys. ocen
5,5 10 1 34096
4,5 30 krytyków
Ant-Man i Osa: Kwantomania
powrót do forum filmu Ant-Man i Osa: Kwantomania

4/10

ocenił(a) film na 4

wczoraj na Disney + oglądnałem sobie najnowszą cześć Ant Man czyli kolejnego superbohatera Marvela i znowu jesteś w kolejnym równoległym świecie czy jeszcze jakiś świat co jest pod nami .Bo w Marvelu już sporo widzieliśmy już światów.
świat gdzie toczy najnowsza część Ant Man mamy kolorowy świat przedziwnym mieszkańcami mozna powiedzieć taki świat przyszłości klimat kosimiczny można powiedzieć .Krótko mówiać idzie na czym oko zawiesić Niestety najnowszy ANT Man po za intresującym światem ma mało do zoferowania.
Postacie są nijakie z dwóch stron ja nie potrafilem się jakość sie z grać z tymi postaciami Ant Man to taki superbohater robi swoje i tyle nie zagłebia sie w dalej temat .Córka ma bardziej abitne plany i dobre serce i chciala by wiecej coś zrobić dla inny co przez to ściąga na siebie i rodzinnę problemy.
Gdy tato musi ratatowac córkę no czy by chciał musi ratować sytuacje świecie w któr nawet nie jest jego .Ja tu jescze muszę skrytykowac postać Czarnego Charkteru ,który określa jako zdobywca coś tak zdobywa podobno światy tylko jakość ta postać nie wybrzemiewa .Prawda jest że dla mnie żadna postać dla mnie nie wybrzmiewa.
Trzeba przyznać ze ten dziwiaczny świat pełen kolorów i kolorowy postaci ogląda w miarę dobrze ale to tylko wydmuszka jest ,4/10