Ant-Man i Osa

Ant-Man and the Wasp
2018
6,8 96 tys. ocen
6,8 10 1 96425
6,1 42 krytyków
Ant-Man i Osa
powrót do forum filmu Ant-Man i Osa

I Love Evangeline Lilly

użytkownik usunięty

To brzmiało jak wyznanie uczucia wobec postaci z kreskówki a nie prawdziwej osoby, ale nic nie poradzę, że tak się nazywa.

Bardzo żałuję, że Antman i Osa nie był lepiej napisanym filmem a ostatnią szansą dla tych postaci przed Endgamem (zwłaszcza, że Osy prawie nie ma w tym ostatnim).

Nie umiałbym tego wytłumaczyć ani nawet nie zamierzam, ale bardzo polubiłem postać Hope w MCU. W pierwszym Antmanie miała rozpraszająco niekorzystną fryzurę.
W drugim grała bohaterkę i co najważniejsze nie jakiegoś sidekicka tylko pełnoprawną partnerkę dla Antmana i miała w tym tyle charyzmy, że mnie oczarowała i się zakochałem.

Zatem tak - jedną z moich ulubionych postaci w MCU jest jedna z tych które miały najmniej czasu, trudno. Jest błyskotliwa, sarkastyczna, śliczna...

Niewiele aktorek i niewiele filmowych postaci zawróciło mi w życiu w głowie i w sumie z całego MCU i wszystkich filmów ostatniej dekady chyba tylko ona.

Evangeline, nie znasz polskiego i raczej nie zaglądasz na Filmweba, ale jeśli kiedyś tu trafisz, zobaczysz ten temat i zrozumiesz treść odezwij się. Hajtniemy się a do holywood możesz dojeżdżać.