Kto będzie wrogiem Człowieka-mrówki? Przyznam się że na wrogach Ant-mana się nie za bardzo się znam (znam tylko Eggheada i Taskmastera,ale wątpie żeby się pojawili)
Ja dopiero się dowiedziałem, że ktoś taki istniał w świecie Marvela jak Ant-Man ;D. Kiedyś tam trochę komiksów czytałem, ale to było już dość dawno.
Hank Pym był jednym z założycieli Avengersów a nie Scott Lang i był on pierwszym Ant-Manem.
http://www.comicvine.com/ant-man-lang/4005-20577/enemies/ - stawian na Controllera
Niestety wciąż mniej zabawne niż człowiek-mrówka, a poza tym Pan/Pani powyżej już wymieniała Batmana, na co odpisałam, że 'Nie' :)
Controller jest dość prawdopdoobny.
Poza tym w teorii Baron Zemo jako crossoverowy przeciwnik.
Generalnie rzecz biorąc Ant-man zwykle pomaga innym w walce i nie ma wielu własnych przeciwników. Raczej skupia się na badaniach i swojej szkole dla superbohaterów.
Controller. Ewentualnie Taskmaster, który obnaża wady SHIELDu (jakby mało tego było ostatnimi czasy), bardzo chętnie zobaczyłbym tą postać w kinowej wersji.
Taskmaster, serio? Zabójca, zbuntowany agent o zdolności do kopiowania ruchów jako wróg kolesia, który prawie wcale nie walczy przy użyciu siły fizycznej?
Człowiek Gazeta, który wspiera Organizację Kolporterów, która jest takim nemezis SHIELD. Albo może pojawić się Człowiek But, ale Fox nie ma do niego praw, po tej akcji z przenoszeniem na ekran jego serialu, gdzie podobno całkowicie zmienili jego design i zamiast typowego, męskiego buciora, była damska baletka
ale szczerze sie pytam z czym on walczy w komikach ? z pajakami i karaluchami ? czy tez wszyscy jego wrogowie sa tacy mali i ratuje uniwersum w skali ,mrowkoej ?> jak to jest , niech ktos mi zxarysuje jak czlowiek mrowka moze byc herosem .....
On przeważnie walczy u boku Avengers i nie zawsze występuje jako Ant-Man, ale także Goliath, Giant-Man i Yellowjacket, a jego najbardziej znany wróg, który przyprawia jeszcze o dreszcze u Avengersów, to Ultron, którego sam stworzył, ale ten pewnie pojawi się dopiero w Avengersach.
Wrogiem ant mana bedzie yellowjacket chcielibyscie wasp zeby pojawila sie w ktoryms z filmow marvela kiedy bedzie w 2 zwiastun tego filmu bo w pierwszym nie pokazali jego wroga przed jakim filmem bedzie ten zwiastun avengers 2 ma juz 3 zwiastuny