Film musi mnie zainteresowac zanim uplynie 30 minut a tu nawet 15 minut nie moglem wytrzymac. Sorry ale beznadziejny film jak dla mnie. Niewiele jest takich filmow ktore zaczalem ogladac i nie skonczylem. Pomimo dobrych not innych ja daje 2/10 bo na wiecej nie zasluguje (byc moze za dlugi wstep byc moze kiepski film caly)
Moze poprostu nie zrozumiales, nie twoj klimat, nie twoj poziom. Fakt film nie jest łatwy, ale napewno nie jest przez to zły. Ja daje 9/10
"Moze poprostu nie zrozumiales" ech,to już filmwebowska odzywka-legenda, zresztą nic nie znacząca - chłopie nie pisz tak, bo to obciach. A filmowi dałem również 9/10 i to mimo, iż go(do końca)nie zrozumiałem;)
A ty taki NON OBCIACH jestes ,ze wyznaczasz co jest obciachem ? Dla mnie cala twoja wypowiedz jest obciachowa ,co Ty na to ? CO MIALEM MU POWIEDZIEC W TAKIM RAZIE ?? ZE FILM JEST DOBRY, A ON JEST NISKICH LOTÓW BARANEM I NIE POTRAFI ZROZUMIEC FILMU OCIERAJACEGO SIE O ARCYDZIELO ??
Pomysl zanim zaczniesz sie madrzyc. Goraco pozdrawiam.
Tak jest niskich lotów baranem bo nie docenił takich arcydzieł jak:
13 Posterunek
Anioły i Demony
Dziewczyna z sąsiedztwa
Efekt motyla
Graczykowie, czyli Buła i spóła
Kariera Nikosia Dyzmy
Kiler-ów 2-óch
Miodowe lata
Świat według Kiepskich
Włatcy móch
i uwaga na sam koniec Uwe Boll: Far Cry 10/10.
I nie nazywaj innymi baranami bo sam ocierasz się o śmieszność
Zalosne !!! I co z tego ?? Mam prawo miec w ulubionych wszystko co mi sie spodoba, nawet jesli plakat promocyjny mi sie tylko spodobal. Mam tez kreskowki i inne tego typu rzeczy.
A przepraszam na jakiej podstawie wysmiewasz klasyke polskiej komedii ostatnicj kilkunastu lat , czyli takie filmy jak Kariera Nikosia Dyzmy czy Kiler ?? Albo dobry film jakim byl Efekt motyla ? Czy tez calkiem dobra ekranizacja Aniolow i Demonow ??
Na dodatek, jakbys mial problemy z czytaniem i analizowaniem tesktu....
NIGDZIE , NIKOGO NIE NAZWALEM BARANEM !!!! Wiec zanim wyskoczysz ze swoimi madrosciami zastanow sie troche.