Antychryst

Antichrist
2009
5,7 64 tys. ocen
5,7 10 1 63784
6,5 35 krytyków
Antychryst
powrót do forum filmu Antychryst

2/10

ocenił(a) film na 2

Film musi mnie zainteresowac zanim uplynie 30 minut a tu nawet 15 minut nie moglem wytrzymac. Sorry ale beznadziejny film jak dla mnie. Niewiele jest takich filmow ktore zaczalem ogladac i nie skonczylem. Pomimo dobrych not innych ja daje 2/10 bo na wiecej nie zasluguje (byc moze za dlugi wstep byc moze kiepski film caly)

ocenił(a) film na 9
Qwasus

Moze poprostu nie zrozumiales, nie twoj klimat, nie twoj poziom. Fakt film nie jest łatwy, ale napewno nie jest przez to zły. Ja daje 9/10

ocenił(a) film na 9
kotto18

"Moze poprostu nie zrozumiales" ech,to już filmwebowska odzywka-legenda, zresztą nic nie znacząca - chłopie nie pisz tak, bo to obciach. A filmowi dałem również 9/10 i to mimo, iż go(do końca)nie zrozumiałem;)

ocenił(a) film na 9
BelzeBoobies

A ty taki NON OBCIACH jestes ,ze wyznaczasz co jest obciachem ? Dla mnie cala twoja wypowiedz jest obciachowa ,co Ty na to ? CO MIALEM MU POWIEDZIEC W TAKIM RAZIE ?? ZE FILM JEST DOBRY, A ON JEST NISKICH LOTÓW BARANEM I NIE POTRAFI ZROZUMIEC FILMU OCIERAJACEGO SIE O ARCYDZIELO ??
Pomysl zanim zaczniesz sie madrzyc. Goraco pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
kotto18

Tak jest niskich lotów baranem bo nie docenił takich arcydzieł jak:
13 Posterunek
Anioły i Demony
Dziewczyna z sąsiedztwa
Efekt motyla
Graczykowie, czyli Buła i spóła
Kariera Nikosia Dyzmy
Kiler-ów 2-óch
Miodowe lata
Świat według Kiepskich
Włatcy móch
i uwaga na sam koniec Uwe Boll: Far Cry 10/10.
I nie nazywaj innymi baranami bo sam ocierasz się o śmieszność

ocenił(a) film na 9
tetsuo_2

Zalosne !!! I co z tego ?? Mam prawo miec w ulubionych wszystko co mi sie spodoba, nawet jesli plakat promocyjny mi sie tylko spodobal. Mam tez kreskowki i inne tego typu rzeczy.

A przepraszam na jakiej podstawie wysmiewasz klasyke polskiej komedii ostatnicj kilkunastu lat , czyli takie filmy jak Kariera Nikosia Dyzmy czy Kiler ?? Albo dobry film jakim byl Efekt motyla ? Czy tez calkiem dobra ekranizacja Aniolow i Demonow ??

Na dodatek, jakbys mial problemy z czytaniem i analizowaniem tesktu....
NIGDZIE , NIKOGO NIE NAZWALEM BARANEM !!!! Wiec zanim wyskoczysz ze swoimi madrosciami zastanow sie troche.

ocenił(a) film na 2
Qwasus

oj chyba trzeba bedzie ponownie podejsc do tego filmu...

użytkownik usunięty
Qwasus

Cóż, prolog jest nudny jak flaki z olejem, ale później jest już nieco ciekawiej, także myślę, że warto spróbować. A nóż widelec się spodoba ;)