Antychryst

Antichrist
2009
5,7 64 tys. ocen
5,7 10 1 63783
6,5 35 krytyków
Antychryst
powrót do forum filmu Antychryst

odradzam!

ocenił(a) film na 1

naprawde nie oglądajcie tego, horror to na pewno nie jest ...wasz mózg bd dochodzil do siebie po
tym przez tydzien ,pokręcone w maksymalny sposób...

ocenił(a) film na 7
PinkFlower

błyskotliwa rada, dzięki

ocenił(a) film na 1
Gleny

prosze bardzo ;)

ocenił(a) film na 5
PinkFlower

Ja nie będe tego filmu bronić, ale chyba o to właśnie chodziło twórcom:)

ocenił(a) film na 8
PinkFlower

@up być może masz rację, może o to chodziło. Mimo wszystko osobom wrażliwym, w kiepskim stanie psychicznym naprawdę nie polecam oglądać tego filmu. Można poczuć się po nim tylko gorzej

ocenił(a) film na 9
PinkFlower

Hmm, jeżeli mój mózg dochodzi do siebie przez tydzień po obejrzeniu filmu, to znaczy, że to dobry film był ;)

Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 9
PinkFlower

Twój komentarz zachęca do obejrzenia filmu, wbrew Twoim zamierzeniom. Zachęca do seansu również przejrzenie statystyk jakim filmom dałaś wysoką ocenę ;)
Peace.

PinkFlower

@Yush prawdę mówi. Oczekiwałaś "Teksańskiej Masakry Piłą Mechaniczną", czy co tam teraz jest uznawane za arcydzieło horroru? Zaniżasz dziewczynko tylko ocenę prawdziwej sztuce. A w porównaniu do "Harry'ego Pottera", "Szybkich i wściekłych" czy "Eurotrip" słowo "sztuka" na pewno nie jest przesadą. Jeśli po kinie psychologicznym w połączeniu z dramatem i elementami horroru Twój móżdżek odczuwał skutki przez tydzień, to zdecydowanie jest to film godny polecenia, który spełnia oczekiwania.

ocenił(a) film na 8
PinkFlower

Mój mózg dochodzi do siebie już ósmy miesiąc... Gorąco polecam!