po pierwsze: sadzilam, ze juz zaden horror nie bedzie w stanie mnie zaskoczyc ( choc nie uwazam, by byl to typowy horror ), po drugie : jest kontrowersyjny, niczego przed widzem nie ukrywa, a wymaga domyslenia sie, o co w nim w ogole chodzi
się ozwał specjalista od "gniotu"; oki, gorszego "gniotu" w historii komentowania to już chyba nikt nie zrealizuje..
Prison Break wielki znawco to MAJSTERSZTYK wsrod seriali nie znasz sie to nie wypowiadaj daj mi przyklad co w tym gownie ANTYCHRYST ci sie podobalo??? Moze jestes kolejnym pseudo inteligentem ,ktory dla popisu udaje ze to genialny film?? Z horrorow np genialny film to Lśnienie,Dracula(z Garym Oldmanem) Psychoza,Ptaki,Egzorcysta... A nie to gowno!!
<krzyk> i znowu...
Ludzie - opamiętajcie się
Każdy ma prawo do krytyki z resztą do tego m.in. należy www.filweb.pl :)
ale nie ograniczajmy się do słów "gówno", "gniot" określając film... Uważasz, że nie odzwierciedlił Twoich oczekiwań - napisz, wypowiedz się. Ja z miłą chęcią poczytam ale zrażam się (i pewnie nie tylko ja;> ) do takich ww wypowiedzi... amen
Jak czego nie ogladals to sie nie wypoiwadaj..W Skazanym nie jestr tylko caly czas ucieczka z wiezienia jest mase innych watkow..Dla dla twojej swiadomosci to byly 4 sezony i juz sie skonczyly..
A teraz co do tego ANTYscierwoCHRYSTA to krytycy,widzowie poprostu cala masa ludzi robi sobie posmiewisko z tego filmu bo na to zasluguje..
Ten film tak naprawde nie ma zadnego przeslania (moze jedynie w chorej psychice rezysera,ktoremu sie tak zdaje)..Nudne dialogi,bezsensowne i smieszne sceny(mowiacy lis jedzacy swoje wnetrznosci,miazdzone jadra(mimo to glowny bohater moze spokojnie sobie odejsc po wszystkim),wycinanie lechtaczki,tryskajaca sperma,)...Film jest oglnie bezsensownym ,czasochlonnym badziewiem,ktore mialo wielce wzbudzic skandal a tak naprawde wzbudzilo smiech i niechec do rezysera..POZDRAWIAM
popieram w 100 % Przy gadającym lisku całą sala pękła ze śmiechu a pare osob nie wytrzymało do końca i wyszło.
w zyciu nie nazwalabym zadnego serialu majstersztykiem, ale ja generalnie nie fanka seriali nie jestem, a juz zwlaszcza tych z serii zabili go i uciekl, choc w tym wypadku to bardziej wsadzili go i uciekl, i uciekac bedzie, bo z tego co wiem serial ma juz 3 serie, a czwarta chyba tez ma niedlugo wyjsc... JAK MOZNA DO KU*** NEDZY NAKRECIC CZTERY SERIE O UCIECZCE Z WIEZIENIA?! swiat jest pelen absurdow.
no ale to nie temat o serialach...
co do antychrysta, to nie moge powiedziec co mi sie w nim podobalo, z prostego powodu - jeszcze go nie widzialam, choc nie omieszkam sie wypowiedziec po piatkowym seansie. jak na razie wiem tylko ze ma swietna obsade i swietne zdjecia (co widac w materialach promocyjnych), a to juz troche oddala go od, jak to raczyles byl rzec, "gniotu". na przyszlosc polecam slownik ortograficzny ;)
pozdrawiam~
Jak czego nie ogladals to sie nie wypoiwadaj..W Skazanym nie jestr tylko caly czas ucieczka z wiezienia jest mase innych watkow..Dla dla twojej swiadomosci to byly 4 sezony i juz sie skonczyly..
A teraz co do tego ANTYscierwoCHRYSTA to krytycy,widzowie poprostu cala masa ludzi robi sobie posmiewisko z tego filmu bo na to zasluguje..
Ten film tak naprawde nie ma zadnego przeslania (moze jedynie w chorej psychice rezysera,ktoremu sie tak zdaje)..Nudne dialogi,bezsensowne i smieszne sceny(mowiacy lis jedzacy swoje wnetrznosci,miazdzone jadra(mimo to glowny bohater moze spokojnie sobie odejsc po wszystkim),wycinanie lechtaczki,tryskajaca sperma,)...Film jest oglnie bezsensownym ,czasochlonnym badziewiem,ktore mialo wielce wzbudzic skandal a tak naprawde wzbudzilo smiech i niechec do rezysera..POZDRAWIAM
p.s
Oglądałam i jestem pod ogromnym (pozytywnym) wrażeniem. Jeżeli dostrzegłeś w tym filmie tylko tryskającą spermę, obciętą łechtaczkę, "ubitego" penisa... to gratuluję...
ten "krytyczny" wysiłek idzie na marnę, określenie "badziewiaste" z tych ust, pod adresem filmu, brzmi jak niezamierzony komplement
Wspolczuje wszystkim,ktorzy uwazaja ,ze ten film jest dobry:( Zal mi was ludzie ..Na szczescie takich jest bardzo malutko:)
malo? nawet tu na filmwebie antychryst ma prawie siedem gwiazdek, co ewidentnie swiadczy o tym ze sporemu procentowi uzytkownikow jednak sie podobal... czyz nie?
Antychryst no na pewno nie jest film łatwy w odbiorze, więc nie oczekujmy, że każdemu się spodoba. Ja osobiście mam mieszane uczucia. Fakt, że niektóre sceny są mocne, ale o to chyba chodziło. Przeplata się w filmie wątek natury i kobiety. Osobiście jestem pod wrażeniem ukazania w tak konkretny sposób ciemnej strony kobiet (w którą swoją drogą wierzę), wszystko tu do siebie pasuje, nawet ten (przyznam, że dość śmieszny) gadający lis. Przecież, jak inne zwierzęta, jest on symbolem dobrze wyjaśnionym na końcu. To, że siebie je (podobnie jak nieumierający kruk) jest ogromnie istotne.
Ale największe brawa należą się twórcom za prolog. Piękne czarno-białe zdjęcia, spowolniona akcja i opera jako tło muzyczne dają wspaniały efekt.