super piękny film! ja bym zarąbała chyba jakby mi jakaś koleżanka odwaliła taki numer. Chciała zepsuć tak piękną miłość. Jeju a ten cały aktor tak zaangażowany i tak zakochany, za wszelką cenę chciał odnaleźć swoją kochankę. Szkoda mi tylko jego dziewczyny bo też ją okłamywał i zdradzał. Ale film po prostu CUdny!
nie pisz od razu o treści, napisz UWAGA SPOJLER, ktoś przyjdzie przed obejrzeniem i zepsujesz mu zabawę. pozdrawiam.
Nie oceniaj abyś sama nie była oceniana. Nie chodzi mi o film ale o postawę Alex. Literatura, film ale także rzeczywistość nie takie rzeczy już widziały. Zdrady oszustwa a nawet zbrodnie w afekcie często się zdarzają. Spróbuj postawić się w jej sytuacji. Co ty byś zrobiła? Osobiście bardziej polubiłem postać Alex niż Lisy. Była bardziej wyrazista, tragiczna i dla niej nie była happy endu. Sam przeżyłem coś podobnego w realu, jednak nie posunąłem się do takich czynów jak ona. A może powinienem? Wiem jak to bolało. Powiem więcej minęło 7 lat, z czego 3 lata jestem po ślubie z inną kobietą. Jestem szczęśliwy, mam wspaniałe dzieciaki, jednak tamta sprawa nadal...BOLI !!!