Apartament

Wicker Park
2004
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60386
4,7 6 krytyków
Apartament
powrót do forum filmu Apartament

10/10

ocenił(a) film na 10

super piękny film! ja bym zarąbała chyba jakby mi jakaś koleżanka odwaliła taki numer. Chciała zepsuć tak piękną miłość. Jeju a ten cały aktor tak zaangażowany i tak zakochany, za wszelką cenę chciał odnaleźć swoją kochankę. Szkoda mi tylko jego dziewczyny bo też ją okłamywał i zdradzał. Ale film po prostu CUdny!

binkusi

nie pisz od razu o treści, napisz UWAGA SPOJLER, ktoś przyjdzie przed obejrzeniem i zepsujesz mu zabawę. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
_Blatta_

To blondynka, wiec o tym nie pomysli ;)

ocenił(a) film na 10
_Blatta_

sorki zawsze zapominam :/ ale piszę to co myślę na dany film

ocenił(a) film na 8
binkusi

piękny i wzruszający film, momentami płakałam jak dziecko

ocenił(a) film na 7
binkusi

Nie oceniaj abyś sama nie była oceniana. Nie chodzi mi o film ale o postawę Alex. Literatura, film ale także rzeczywistość nie takie rzeczy już widziały. Zdrady oszustwa a nawet zbrodnie w afekcie często się zdarzają. Spróbuj postawić się w jej sytuacji. Co ty byś zrobiła? Osobiście bardziej polubiłem postać Alex niż Lisy. Była bardziej wyrazista, tragiczna i dla niej nie była happy endu. Sam przeżyłem coś podobnego w realu, jednak nie posunąłem się do takich czynów jak ona. A może powinienem? Wiem jak to bolało. Powiem więcej minęło 7 lat, z czego 3 lata jestem po ślubie z inną kobietą. Jestem szczęśliwy, mam wspaniałe dzieciaki, jednak tamta sprawa nadal...BOLI !!!

binkusi

chwyta za serce. super romantyczna historia. ogólnie film ma jakiś taki klimat, nie wiem ale piękny jest poprostu :)