Apartament

Wicker Park
2004
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60386
4,7 6 krytyków
Apartament
powrót do forum filmu Apartament

10/10

ocenił(a) film na 10

Zawsze wracam do tego filmu.

ocenił(a) film na 9
MarioValdes

ścieżka dźwiękowa jest fantastyczna, dobrana idealnie - jak rama do obrazu...
"So maybe tomorrow
I'll find my way home"

ocenił(a) film na 10
dzungo

Tak to prawda ,zwłaszcza ta ostania piosenka w końcowych napisach filmu, szkoda że zapomniałem przez jaki zespół grana . 

ocenił(a) film na 9
MarioValdes

Stereophonics :) zresztą cała płyta "Wicker Park" ze ścieżką dźwiękową z tego filmu jest bardzo klimatyczna, polecam na długie, jesienne wieczory...

ocenił(a) film na 10
dzungo

OŁ YEE!!! to prawda tak klimatyczna jak i cały film, taka tęsknota i gonitwa za nieznanym . Bardzo lubię We Have A Map Of The Piano – Múm to jeden z kawałków pojawiający się w filmie pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
MarioValdes

Ta ostatnia scena na lotnisku i piosenka Coldplay... często mam takie samo wrażenie, że ktoś jednak jest za moimi plecami, patrzy na mnie wyczekująco z tęsknotą w oczach a ja wciąż boję się odwrócić, żeby się nie rozczarować jeśli nikogo tam nie będzie... a może chowa się w tłumie, kiedy tylko odwracam głowę?
(głos z offu) "dziewczyno zmień leki" :DDDDD

ocenił(a) film na 10
dzungo

No właśnie i zaraz po Coldplay jest kolejna piosenka ostatnia, i o tą się właśnie się rozchodzi kiedyś ją już miałem a teraz za groma nie mogę wywęszyć . Dziewczyno zmień leki .

ocenił(a) film na 9
MarioValdes

jeśli to nie będzie Broken Social Scene - Lover's Spit to ja się już całkiem załamię! Na youtube jest teledysk w jakości HQ, który właśnie oglądam na trzeźwo :)

ocenił(a) film na 10
dzungo

Zuch dziewczyna dziękuję !!! :* To jest to :* Jak oceniasz ten kawałek ?

ocenił(a) film na 10
MarioValdes

Zapomniałem dodać że w nagrodę mam coś na twoje leki xD

ocenił(a) film na 9
MarioValdes

Tekst trochę pokręcony poetycko - o jakichś ludziach co myją twarz w ślinie kochanków (to pewnie angielska przenośnia) za to muzyka jest super. Myśli odlatują gdzieś tam...
Co masz? Co masz?

ocenił(a) film na 10
dzungo

Tak jak wspomniałem na twoje lęki może pomoże , oczywiście film : http://www.filmweb.pl/film/Elvis+i+Anabelle-2007-317145 Może oglądałaś może nie wiec że się bardzo starałem :)

ocenił(a) film na 9
MarioValdes

Rzucę okiem.