Jestem szczęśliwą posiadaczką całego soundtracka do tego filmu, mogę powysyłać zainteresowanym :) Polecam tą muzykę równie gorąco jak i sam film :)
Ooo jak fajnie. Mogłabys mi przesłać na maila lub napisać na moim blogu? Peoszę. Mój mail GirlExtraordinary@interia.pl
ooo......... ja też mogłabym poprosić??:)) mój email:
kate_hally@interia.pl Z góry serdecznie dziękuję:))
A która masz wersje soundtracka? Różni wykonawcy czy muzyke z filmu. Ja sugeruję zdobyć obie, ja je mam - i śpię spokojnie :)
Pozdrawiam!
Hej film mi sie bardzo podobal a muzyka rewelacja dlatego zaczołem szukac informacji i sound track-u znalazlem Ciebie i zalozylem konto na film web aby uzyskac informacje czy mozemy jakos sie skontaktowac i czy jest szanse abym po kawałku otrzymała do Ciebie tą muzykę np wysyłając przez GG lub po jednym kawałku mailem ? dziekuję i zapraszam an GG 3539744 prosze zaklikać mówią mi GOLDI pozdrówki
A mógłbyś mi przesłać tytuł piosenki która leci w tle, gdy Matt i Lisa pierwszy raz sie kochają? To było na pierwszej randce. (tytuł najlepiej napisz tutaj;))
Z góry dzięki
jakbys mogla to ja tez poprosze:D rebel@autograf.pl z gory thx:D chocby liste wykonawcow i piosenek:D
ja również bym ogromnie prosiła . . . mail: czeko90@wp.pl :)) z góry wielkie dzięki ;*
temat już trochę, ma ale może też mógłabyś mi przesłać soundtracki. Byłbym bardzo wdzięczny, zgóry dzięki i pzdr
mielas.pl@gmail.com
czy po upływie tak długiego czasu oferta wysłania nadal aktualna-mam nadzieję:)-bardzo chciałabym posłuchać wszystkich ścieżek...Jeśli mozesz-to poproszę podeślij mi ten soundtrack:)
Mój email: a.tom.ch@gmail.com
Ja też byłbym bardzo wdzięczny za wysłanie mi soundtracka, serek_x@o2.pl
pozdrawiam
hej:) jak byś znalazła czas to proszę też o przesłanie ;) adres : martuska_89_69@onet.eu lub www.marta_7@wp.pl z góry dzięki ;)
Hej, mogę Cię prosić również o przesłanie ścieżki dźwiękowej na adres: anno36@interia.pl. Z góry wielkie dzięki.
hmm zastanawiam się czy nie byłoby łatwiej przesłać muzy na stronke podać linka i tak kazdy będzie mógł sobie zgrać :>
masz już długą listę, ale byłabym wdzięczna gdybyś mi też wysłała: ania-lubi-czekolade@wp.pl dzięki :)
witaj:)
też bym chętnie prosiła o sountrack. Film klimatyczny. Właśnie słucham "Maybe tomorrow"- tyle udało mi się zdobyć:)
pozdrawiam serdecznie
To moj ulubiony film, zdecydowanie.. dlatego bardzo, ale to bardzo prosilabym cie o soundrack... muzyka byla przepiękna. mmmmmm;]
moj e-mail:
green_eyes_1991@wp.pl
z gory wielkie dzieki:**
jeśli jeszcze nie jest za późno, to jak możesz to wyślij princesslayla@o2.pl, z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Ja bym baaardzo prosiła o soundtracki.. Wiem, ze lista ogromna, ale kocham ten film i byłoby super jakbyś mogła mi wysłać ;** mój mail: agako13@op.pl ;** z góry dzieki ;*
Chętnie bym posłuchał. Mogę wysłać coś na wymianę - pozdrawiam serdecznie - marcin
i ja również z chęcia posłuchałabym soundtracka :) jesli nie ma mozliwosci przesłania piosenek to chociaz liste wykonawców i tytuły :) mój mail: dzagmarka87@tlen.pl...z góry dziekuje :)
hejka=) mam prośbe mogła bys mi przesłać na emial soundtrack tego filmu, byla bym ci bardzo wdzieczna,
o to email: aniusia85-85@tlen.pl
yy..mam nadzieje,ze mozna jeszcze sie dolaczyc do prosby o soundtrack? z gory dziekuje :)
marcelska@gmail.com
O kurdeeeeee
Przperaszam, że zniknęłam na tak długo, ale już jestem.
Poniżej zamieszczam tytuły i wykonawców piosenek, jakby ktos miał jakies problemy z ich ściągnieciem/znaleziem to piszcie raczej na gadu (9771615 - tylko sie podpisujcie kto pisze;p) postaram sie pojedyncze wysłać na meila, bo cały soundtrack dla prawie 50 luda to okolo 5 meili dla kazdego wiec moze byc problem ;p
1. Stereophonics - Maybe Tomorrow
2. Lifehouse - Everybody is Somebody
3. Death Cab For Cutie - A Movie Script Ending
4. Snow Patrol - How To Be Dead
5. Broken Social Scene - Lover's Spit
6. The Stills - Retour A Vega
7. Mazzy Star - Flowers in December
8. Legends - When The Day is Done
9. The Shins - When I Goosestep
10. Jamie Wyatt - Light Switch
11. Mates of State - These Days
12. Theme - All I Do
13. Mum - We Have A Map Of The Piano
14. Postal Service - Against All Odds
15. Aqualung - Strange and Beautiful
16. Mogwai - I know You Are But What Am I
17. Coldplay - The Scientist
Proszę bardzo :)
P.S Piosenki z pierwszej randki nie ma na soundtracku, a ta z lotniska to Coldplay - "The Scientist".
OOO prosze pieknie, jesli możesz bardzo chętnie !!!:)
na maila katrinazet@gmail.com,
pozdrawiam !!!! dziekuja z góry !!:)A film jest przepiękny, zgadzam sie !!!
bardzo bym prosila o ten soundtrack :) moj mail metztli13@o2.pl :) z góry dzięki:)