Jaki jest tytuł utworu, który leci m. in. w momencie kiedy Lisa dzwoni do domu Luka i w tym czasie ktoś puka do drzwi. Wtedy Lisa myślami przenosi się do kafejki w której Matthew zaproponował jej, aby pojechała z nim do Nowego Jorku??? I właśnie chodzi mi o ten kawałek utworu w kafejce. Scena ma miejsce ok. 75 minuty filmu. Bardzo proszę o pomoc !!!
jeśli jeszcze nie znalazłaś, to napisz do mnie mejla, a ja to sprawdzę, bo ten film to arcydzieło i rozróżniam wszystkie piosenki, gdyż kupiłam ścieżkę dźwiękową,
pozdrawiam,
L.
diane.abigail@yahoo.com
Oczywiście, że oglądałem. Dwukrotnie. Utwór o który pytam, pojawia się w filmie kilkakrotnie, ale w scenie, którą opisałem powyżej, słychać go bardzo dokładnie. Na pewno był puszczony tylko fragment. Utwór, który pojawia się na napisach końcowych (po utworze Coldplay) już znalazłem.
hej, to nie było do Ciebi,e tylko do tego gościa powyżej, któy stwierdził, że chodzi o Coldplaya... ;)
kawałek o który pytasz to:
+/-: "All I Do"
jest na pozycji 12. w soundtracku.
na necie mozesz go szukac jako "wicker park - all i do"
tzn pomylka. nie o ten kawalek ci chodzilo. sam jestem ciekaw co to za kawalek i dolaczam sie do pytania
Kawałek o który mi chodzi słychać też w momencie kiedy Lisa dostaje wiadomość od Matthew wiadomość przekazaną przez barmana.
Po kilku godzinach intensywnych poszukiwań, udało mi się znaleźć dwie wersje tej piosenki.Poniżej zamieszczam linki do pobrania obu utworów. Pozdrawiam !!!
http://rapidshare.com/files/308874653/Cliff_Martinez_-_The_compact.mp3.html
http://rapidshare.com/files/308875985/Cliff_Martinez_-_I_didn_t_go_to_china.mp3. html
A czy orientuje się może ktoś co to za melodia leci w momencie 1:15:40-1:17:20 filmu? (Zaczynając od sceny, gdzie Matt próbuje wyjąć kluczyk od mieszkania z kratki ściekowej a za nim Lisa tłumaczy babci drogę, przez czas, kiedy Alex maluje się do przedstawienia do chwili, kiedy Matthew wchodzi do teatru). Strasznie mi zależy na znalezieniu tej melodii... Próbowałam już chyba wszystkiego i nic :/
Ok, znalazłam! Dzięki t1o9m8e6k- okazuje się, że to też Cliff Martinez :o)
Teraz tylko jeśli mógłbyś dać znać jećli masz cały jego ten album tudzież wiesz skąd ściągnąć... będę zobowiązana!
A 'moja' piosenka-jak by ktoś jeszcze szukał- nazywa się "Following Daniel" :o)