Apartament

Películas para no dormir: Para entrar a vivir
2006
5,3 1,7 tys. ocen
5,3 10 1 1674
5,0 3 krytyków
Apartament
powrót do forum filmu Apartament

Po trwającym około 5 minut wprowadzeniu rozpoczyna się prawdziwa jazda bez trzymanki,Film o znakomitym tempie i trzymający w napięciu,z oryginalnym pomysłem,mroczny ze świetnym klimatem i scenografią czyli z tym wszystkim co (jak dla mnie ) horror mieć powinien.Jak na produkcję telewizyjną obraz jest imponujący,jedyny minus to czas trwania,przydałoby się jeszcze 10-15 minut.Takie horrory to już dzisiaj rzadkość.Ośmielam się wystawić nawet ocenę 9/10,jestem pod ogromnym wrażeniem.

ocenił(a) film na 6
hellboyjr

Popieram,aczkolwiek za bardzo rezyser pokazal tu owa zla kobiete jako "strong woman"(nie oszukujmy sie jednak to bylo chuchro)gdzie nawet facet w oczywistych momentach nie mogl dac jej rady co stawalo sie irytujace i debilne.Odemnie mocne 6.

ocenił(a) film na 8
arielos

Po drugim seansie stwierdzam,ze na 9 jednak nie zasługuje,obniżam do 8,co nie zmienia faktu,ze jak produkcję telewizyjną film jest niesamowity.

ocenił(a) film na 9
hellboyjr

Ja bezpośrednio po oglądnięciu daje 9/10. Jestem pod dużym wrażeniem, konstrukcji scen, budowania napięcia, świeżości pomysłów i gry aktorskiej... Ole Espania

ocenił(a) film na 7
hellboyjr

zgadzam się z przedmówcą to dobry klimatyczny horror

ocenił(a) film na 2
stefaniak

WTF?? Przecież ten film to dno;] Tyle razy mogli zabić tą kobiecinę i wyjść z tego całego budynku - po prostu brak komentarza. Ponadto brawurowa ucieczka dwóch kobiet z nożem i paralizatorem przed jednoręką kobieciną mistrzowska. Żenada. Lubię czasem obejrzeć horrory klasy B, ale ten się nawet do takowych nie zalicza. Jednyna zaleta to właśnie jego długość. Sugerowałem się niezła (jak na survival horror) oceną, ale już widzę dlaczego ta ocena była wysoka;/