na TV Puls całkiem dobry horror nie rozumie tak niskiej oceny był krótki ale treściwy nie było żadnej zbędnej gadaniny i praktycznie cały czas coś się działo ja mu spokojnie 7 daję!
Ja też go przed chwilą obejrzałam na Pulsie... I dałam mu 4/10... Nie widziałam głupszego i bardziej idiotycznego horroru w życiu.
a Sagę oceniłaś na 10 a to to dopiero film jena wielka głupota o jakiś wampirach;P
czemu dziwnie było do przewidzenia że ją uwięzi jak pozostałych przed nią i do Apartamentu na koniec przyjdą nowe ofiary.
O gustach się nie dyskutuje, wyraziłam swoją opinię i tyle. A na tym polega ten portal...
Słaba ocena, bo zachowanie bohaterów było głupie i denerwujące ;) Sami podkładali się pod nos wariatce i jej synowi... Człowiek oglądał i się denerwował. Ja dałam 6/10.
Ale dzięki temu trzymał w emocjach do końca a powiedz co to by był za dreszczyk gdyby wszystko szło po ich myślach i już w połowie udało im by się uwolnić i uciec z budynku to już był by koniec filmu;)
a jeśli chodzi o tego jej świrniętego syna to przecież ten koleś chciał go uwolnić bo przecież on nie wiedział że jest on gorzej stuknięty od matki;)a np.gdy już byli na dole przy wyjściu to ten mąż jej musiał z powrotem wrócić na górę do kuchni bo przecież nie mieli klucza od tych drzwi a gdy żonka widziała że on nie wraca to musiała też udać na górę żeby mu pomóc;)
Zgadzam się z toba, film trzymał w napięciu. Szkoda że tka niska ocena bo film zasługuje na wyższą ocene
No niby tak... Ale widział, że facet rzucił się na jego żonę i nie chciał jej puścić, gdy ta chciała mu pomóc "uciec" ;) A drzwi mogli spróbować wyważyć ;) Inne filmy trzymają w napięciu do końca, a bohaterowie nie okazują swojej głupoty w takim stopniu, jak tu :) Ja rozumiem, niskobudżetowy film i w ogóle, no ale... Bez przesady :P Gdyby to trochę poprawiono, dałabym ocenę 8/10, a tak to "tylko" 6 ;)
no niby tak tam różne były warianty ucieczki tylko zauważ że oni byli w szoku i nie mogli myśleć logicznie to było w panice robione byle tyko się wydostać z budynku mnie tylko śmieszyło że ta babka była niczym rambo oni ją nawalali dłoń jej w tym zlewie zmasakrowali a ona miała nadal siły żeby ich załatwić no oczywiście przy pomocy synka;D ale nikt nie napisał że film jest na faktach więc miały prawo być takie nierealne sceny;)
Film średni jesli chodzi o całość. Najbardziej irytuje sytuacja gdy silny facet czai sie w strachu na babke . No litości . Przyyebal by jej z liścia i byłby final . Absurd goni absurd . Ma się wrażenie ze reżyser z braku weny na sile przedluzal ten mizerny spektakl. Gra aktorska głównej bohaterki równie irytujaca jak te manekiny które do niczego w tym filmie nie pasują . Najlepsze bylo jak sie wsciekala gdy chciała wyjść przez okno i sie okazalo ze nie ma klamki:) a przeciez wystarczyło wybić szybę. Podsumowując z braku laku można obejrzeć ale wartości żadnej tam nie ma.