PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=249289}
7,3 187 tys. ocen
7,3 10 1 187409
6,8 27 krytyków
Apocalypto
powrót do forum filmu Apocalypto

Wstyd mi, że żyje w tak beznadziejnym kraju jak Polska, gdzie ludzie już krytykują film nim jeszcze sie ukazał. U nas to jest jeden wielki ciemnogród a z kinem jest gorzej jak źle. Najlepiej, według tych wszystkich co pierdolą, że film będzie obrażał ich uczucia religijne, będziemy chodzić do kina na kolejną odsłone "Zemsty" czy "Pana Tadeusza" bo My tylko takie filmy potrafimy robić. Obrażał uczucia religijne?- to poczytajcie ludzie biblie i czy w niej aż kipi nienawiścią??? Lepiej Rydzyka niech puszczają na dużym ekranie hehe. Pozdrawiam trzeźwo myślących

ocenił(a) film na 8

Z tym Ciemnogrodem to zgoda - tyle że w tym przypadku nie wiadomo kto tu jest bardziej ciemny ? Może ci którzy dają się tak łatwo podpuszczać, bo tutaj prowokacja jest ewidentna i wyczuwalna z kilometra. Gość siedzi w domu, śmieje się w kułak i struga z wszystkich banana a tu wielka obraza i coraz cięższe argumenty.

Równie dobrze ja mógłbym tu napisać że Danny De Vito w Powrocie Batmana nader przypomina mi zaginionego trzeciego brata Kaczyńskich - zatem tamten film obraża moje uczucia patriotyczne he he. Pewnie co niektórzy i na to by się złapali...