PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682530}

App

2013
5,3 607  ocen
5,3 10 1 607
App
powrót do forum filmu App

No More Android!

ocenił(a) film na 4

Teraz widać jaki jest Android ;-) Coś co miało być kryptoreklamą Samsunga może odnieść odwrotny skutek. Film ogólnie przeciętny, nabiału nie urywa. Lepsze moim zdaniem dreszczowce w europie produkuje Hiszpania, Niderlandom jeszcze sporo brakuje. Na marginesie, Ruscy też mają fajnie z tłumaczeniami tytułów, zamiast Aplikacja mają "Android", ciekawe dlaczego nie ma polskiego odpowiednika taki na przykład' "Zabójczy Telefon", albo "Śmiercionośna aplikacja" ;-)
Moja rada: Nie Kupujcie Nic co ma wspólnego z Androidem ;-)

ocenił(a) film na 4
iraz75

Ups, ale babola uczyniłem już porawiam

Moja rada: Nie Kupujcie Niczego co ma cokolwiek wspólnego z Androidem ;-)

ocenił(a) film na 4
iraz75

hmmm... a to ciekawe... kryptoreklama samsunga? jak to wymysliles? naprawde uwazasz, ze firma chcialaby byc kojarzona z aplikacja, ktora jest zlosliwa i zabija ludzi? ja sobie tego nie potrafie wyobrazic.

wiec potrafiles rozszyfrowac jakiego telefonu uzywa bohaterka, brawo. na niektorych ujeciach marka telefonu byla rzeczywiscie widoczna, byl napis samsung pod glosnikiem, ale w innych ujeciach juz go tam nie bylo. nie bylo tez napisu z tylu obudowy pod obiektywem, gdzie normalnie sie znajduje, wiec wynika z tego raczej, ze maskowali nazwe a kilka klatek zwyczajnie przegapili. to zadna kryptoreklama.

i co to ma wspolnego z androidem? rozumiem, nie lubisz. Twoja sprawa. ale udowodniles juz, ze swietnie znasz sie na telefonach, na pewno wiec zauwazyles, ze np. przyjaciolka glownej bohaterki czy nauczyciel-samobojca mieli fajfony, i IRIS tez ich dopadla. na pewno swietnie wiesz, ze fajfony nie maja androida... wiec nie byl to problem androida tylko ogolnie telefonow komorkowych, zreszta nie tylko, IRIS pojawiala sie przeciez na komputerach, telewizorach, w samolocie a nawet kontrolowala winde. Twoja rada/przestroga o nie kupowaniu niczego z androidem wynika wiec z jakiejs Twojej fobii i nie znajduje wiekszego poparcia w tresci filmu.

poza tym, gdybys zechcial preczytac IRIS od tylu to otrzymalbys SIRI a poniewaz tak swietnie znasz sie na telefonach to wierze, ze rozpoznajesz te nazwe...

ocenił(a) film na 4
malkontent

proste, laska wchodzi po nowy telefon i tam pisze po prawej Samsung Galaxy, przeczytałem dwa to razy na stop klatce. Jakbyś nie wiedział to Android się nazywa ten film w Rusach, ja z racji wieku i komuny znam cyrylicę, po wtóre, dlaczego mi dupę zawracasz skoro nie masz wiedzy na podstawowe tematy? A ogólnie Android jest do kitu, jakbyś umiał w nim napisać słowo "HELLO" to byś wiedział o co biega.
Teraz słucham Pink Floyd ale dam ci linka do czegoś bardziej na czasie:
http://www.youtube.com/watch?v=NmYy6Y1XJww

ocenił(a) film na 4
iraz75

Też mam swoje lata i też znam różne języki... Ale co z tego? Nie bardzo rozumiem...
Wiem, że tytuł przetłumaczyli w Rosji na "Android", raczyłeś o tym wspomnieć wcześniej, ale pisząc, że "widać jaki jest" i żeby nie kupować pisałeś przecież o systemie, nie o filmie. Nie udawaj teraz. A film nie był o tym jaki to android (system) jest zły, nie był w ogóle o żadnym jednym typie systemu operacyjnego czy telefonu. Twoja interpretacja jest zupełnie nietrafiona.

O ile pamiętam to tam, gdzie "laska wchodzi i tam pisze" to był sklep, tabliczka z napisem dotyczyła tabletu a nie telefonu i były również inne tabliczki, między innymi widać było tabliczkę sony xperia, więc co, kryptoreklama sony też? Haha, chyba nie masz pojęcia o czym piszesz. A telewizor nad wejściem do sklepu to był Panasonic = kryptoreklama panasonica?

Jestem teraz poza domem i właśnie odpisuję Ci z telefonu z androidem więc uwaga: HELLO
Uff... Udało się. A już się bałem, tym razem możesz mieć rację

ocenił(a) film na 4
malkontent

Potem mnie obrażasz, pisząc o poziomie mojej wiedzy, pozwól, że do tego już nie będę nawiązywał.
A Pink Floyd też lubię.
I link o tęczy też umiem wkleić: http://youtu.be/d2ALBZ9bnIk

Śmieszny gość z Ciebie. Chcesz uchodzić za jakiegoś tam eksperta ale w tym co piszesz to albo mijasz się z prawdą, albo zwyczajnie zmyślasz... Wydaje mi się, że napisałem już wszystko co było trzeba i wydaje mi się, że Ty i tak nadal będziesz "wiedział swoje" więc kończę swój udział w tym temacie. Życzę miłego dnia.