PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3914}

Arachnofobia

Arachnophobia
1990
6,0 11 tys. ocen
6,0 10 1 11013
5,3 7 krytyków
Arachnofobia
powrót do forum filmu Arachnofobia

puki co...

ocenił(a) film na 7

dość sceptycznie podchodzę do tego filmu ponieważ horrory z udziałem żmij ,pająków,pirani itd nie są najlepsze i każdy o tym wie.

kiedyś oglądałem ten film ale to było bardzo dawno temu byłem mały toteż nie pamiętam już tego filmu dziś obejrzę i ocenię

może zdarzy się tak że absurd będzie gonił absurd ale może się miło rozczaruję...obejrzymy, zobaczymy, ocenimy :)

ocenił(a) film na 5
bosikxxx

Również go oglądałem dosyć dawno i za bardzo nie pamiętam o co się tam rozchodziło i również planuje go dziś obejrzeć i ocenić

użytkownik usunięty
pikol92

powiem wam że w porównaniu do innych annimal attack tego typu ten film wypada naprawdę dobrze.

ocenił(a) film na 6

Potwierdzam. Jak na filmy tego typu jest całkiem przystępny.

ocenił(a) film na 7
rock79

tak użycie prawdziwych pająków nie komputerowych było trafnym posunięciem i jest to najlepszy film typu annimal attack przynajmniej tak mi się wydaje.

film nawet wzbudził we mnie niepokojące emocje ale nigdy nie przepadałem za pająkami może dlatego :)

bosikxxx

Wypada może i nieźle w porównaniu do innych filmów tego typu, ale walka z "samcem głównym" to było przegięcie. Gdyby to była komedia, to dałbym wyższą ocenę, bo ta scena mnie rozbawiła.

ocenił(a) film na 5
John_Clock

Heh racja, zwłaszcza strzał gwoździem ;D, ale film fajnie się oglądało.

ocenił(a) film na 7
bosikxxx

7/10 + 1 pkt za świetną kreacje Goodmana. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony bo film był wciągający, no może tak od 30 minuty. Swoją drogą ten profesorek od pająków wyglądał zupełnie jak Janne "Maska" Ahonen :]