dość sceptycznie podchodzę do tego filmu ponieważ horrory z udziałem żmij ,pająków,pirani itd nie są najlepsze i każdy o tym wie.
kiedyś oglądałem ten film ale to było bardzo dawno temu byłem mały toteż nie pamiętam już tego filmu dziś obejrzę i ocenię
może zdarzy się tak że absurd będzie gonił absurd ale może się miło rozczaruję...obejrzymy, zobaczymy, ocenimy :)
Również go oglądałem dosyć dawno i za bardzo nie pamiętam o co się tam rozchodziło i również planuje go dziś obejrzeć i ocenić
powiem wam że w porównaniu do innych annimal attack tego typu ten film wypada naprawdę dobrze.
tak użycie prawdziwych pająków nie komputerowych było trafnym posunięciem i jest to najlepszy film typu annimal attack przynajmniej tak mi się wydaje.
film nawet wzbudził we mnie niepokojące emocje ale nigdy nie przepadałem za pająkami może dlatego :)
Wypada może i nieźle w porównaniu do innych filmów tego typu, ale walka z "samcem głównym" to było przegięcie. Gdyby to była komedia, to dałbym wyższą ocenę, bo ta scena mnie rozbawiła.