4,4 462  oceny
4,4 10 1 462
1,0 3 krytyków
Arcydzieło czyli dekalog producenta filmowego
powrót do forum filmu Arcydzieło czyli dekalog producenta filmowego
ocenił(a) film na 8
M1CHA

Nie lubisz tego typu filmów to ich nie oglądaj . Czy mozesz zrozumieć zlowieku zamknięty w tym swoim świecie że są osoby które lubią tego typu rozrywkę? Pojmujesz? I to nie są klakierzy Pujszy

mariuszpujszo

To są kalkierzysam nim jesteś. Myślisz że ludzie to debile tego nie zauważą ? Przez 6lat nic nie oceniałeś żeby w 2021 powrócić i ocenić film Pujszy kolejny film Pujszy i film w którym Pujszo grał. 2 lata cię nie było żeby ocenić film Pujszy i to w dzień premiery. Wl udzich kina Pujszo z najwyższą srednią. W dodtaku twoj nick więc jesteś klakierem. Myślisz że podwyższając ocenę swoim gównianym filmom sprawisz że ludzie pójdą do kina ? Ostatnio zrobiłeś to samo i co udało się ? Bałeś się wyniki box office udostępnić więc przestań walić do swoich filmów i czekaj na odebranie swoich węży.

ocenił(a) film na 8
M1CHA

Micha ty jesteś pi prostu biednym człowiekiem. Współczuję ci. Nie wiem powiedz jak można ci pomóc? Wiem że nic ci w życiu nie wychodzi tylko hejtowanie, ale może warto spróbować. Ty dostaniesz nie węża ale buraka roku. Biedny czlowieku....

M1CHA

Zajebiste kupione komentarze albo po prostu zaciągnięci znajomi. To się widuje, ale jeszcze nie widziałem, żeby autor komentował i bronił swojego filmu (jeśli to on, a pasowałoby). Jaja.