PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255991
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

Ten film to jeden z moich ulubionych filmów .. na prawde super.. świetni aktorzy.. nie jakas tam kicha jak wiekszosc filmów produkcji usa... jedyne co mnie w nim zraziło .. to to ze ZNOWU CI AMERYKANIE RATUJA SWIAT.. no co my bysmy bez nich zrobili .. ciekawe kiedy Polacy zaczna ratowac kule ziemska .. moja ocena 8/10... pozdro!

LaRRy_LuRRex

a nie wiem czy zauwazyles ze pierwszym krajem jaki znika z powierzchni ziemi jest francja ciekawe czemu?? buzka:*:*

ocenił(a) film na 7
rwyszynska

hehe .. pewnie dlatego ze amerykanie ich bardzo kochają NIE PRAWDAŻ :d:d

ocenił(a) film na 10
LaRRy_LuRRex

a kto inny miałby ratować jak nie Amerykanie, no chyba nie sądzisz, że my Polacy :) Nawet skafandrów nie mamy hyhy ;)

ocenił(a) film na 7
kATTO

hehe no własnie dlatego mówie .. :p ta nasza polska szara rzeczywisctosc .. aby to zmienic wsadził bym na prom kosmiczny braci ksero i kilku ministrów .. chociaz do czegos by sie mogli przydac :D

ocenił(a) film na 9
LaRRy_LuRRex

którzy zastąpiliby Bruce'a Willisa ;P;P

Freak_On_A_Leash

Nie tylko amerykanie, jest też jeden Rosjanin ;)

I nie Frację, tylko część Paryża :P

ocenił(a) film na 6
LaRRy_LuRRex

Tych pyszałków z PO bym wysłał, założyli by tam nową Platformę i asteroida by sie sama rozpadła, Kaczyńscy zamiast kraść Księżyc ukradli by asteroid, Lepper by go zaorał, Giertych znalazłby teczki na Willisa ze jest gejem, jest za aborcją i był oficerem WSI albo SB, byłoby ciekawie.