Zaglądam na ranking top świat i widze to gówno w pierwszej dziesiątce!!!! Ten film jest cholernie schematyczny z typową durną amerykańską fabułą!!!!!! chyba większość uzytkowników filmweb-u to jakieś buractwo w wieku 16 lat ;-(
:P:P Phi P Też miałam kiedyś lat 16 i nie oglądałam wówczas takich gniotów :P. Więc doprawdy nie wiem dlaczego mierzysz to wiekiem. Mnie przynajmniej wydaje się że w takim wieku ma się znacznie więcej ambicji. Teraz mogę coś takiego ujrzeć natomiast, bo przynajmniej wiem dlaczego to strata czasu:) Ten film ma jeden plus- obok cudownej Liv, osładzającej tą sieczkę, a mianowicie tytuł, albowiem dla nieco rozgarniętego widza to prawdziwy armageddon faktycznie jest. Natomiast... pierwsza 10 top świat?? A czemu nie? Na wszelkich zestawieniach na ogół wygrywają tandety. Pojęcie rozrywki przecież często staje się synonimem bezmyślności. Zmieniające się szybko obrazy, wybuchy, nasycone barwy, wątek miłosny i ogólnie forma telenoweli- to na ogół tworzy rankingi. Więc Arm. jak najbardziej zasłużył na pierwsze miejsce.