NIeeeeeee wasze wypowiedzi na temat tego filmu są tak żałosne, że aż mnie łeb zabolał!!!!!Wy to lepiej obejrzyjcie Bolka i Lolka powinien wam sie spodobać i nie piszcie wiecej żadnych komentarzy na temat jakichkolwiek filmów bo nie jesteście tego warci!!!!!!!Powiem krótko film świetny ,fajne efekty specjalne!!!!!!!!A ci ludzie co myśla że film jest kretyński to niech lepiej w pole idą oglądać buraki a nie!!!!!!!!
film jest fajny fajny jest w nim ben fajne sa efekty no takie efekciarskie fajni sa bohaterowie fajny jest watek romasnowy fajny jest pearl harbor taki fajny ze nie wiem jak fajny mógłby by byc buraki sa tez fajne (choć w filmie ich nie ma) bolek jest fajny i lolek jest fajny (ich tez nie ma ale sa fajni) i fajni sa ci co pisza o tym filmie same fajne rzeczy...fajnie sa tez migreny i komentarze ....a ten komentarz wyzej jest naj naj naj naj naj najfajnieszy dlaczego ? bo osoba co go pisała nie zabardzo chce czytać niepochlebne opinie na temat słabego filmu , który jej sie podobał bo jak jej sie podobał to innym tez ma sie poodbac ..i prosze lizaka ....bo mam piec lat i jak nie powiece ze ten film jest fajny to sie chyba rozpłacze....
poczytaj troche ...zastanów się przemysl....... masz prawo bronic swojej ulubione filmy....ale wiesz przynajmniej za co je lubisz? załosne odpowiedzi ? kazdy ma prawo pisac co zechce ..byle miało sens...Pozdrawiam