PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255995
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

Wyjatkowy film !

ocenił(a) film na 10

Jedyny film jaki znam przy ktorym zawsze leska poleci z oka...Film daje wiele do myslenia a takze przedstawia realia swiata i naszej przyszlosci... 10/10 Stary dobry hit :)

ocenił(a) film na 8
kubawasko

stary dobry hit. Zgadzam się. Zawsze go chętnie oglądam,choć doskonale pamiętam zakończenie :P Świetna muzyka, dobrzy aktorzy no i niepowtarzalny Rosjanin ze stacji MIR, czyli Lev Andropov. Co kosmos potrafi zrobić z człowiekiem... xP
Poza tym uwielbiam filmy o tematyce kosmicznej, nie ukrywam.
9/10

kubawasko

"Film daje wiele do myślenia a także przedstawia realia świata i naszej przyszłości"

:DDDDDDDDD Przedstawia realia świata? jakie realia? Ludzie co jest z wami nie tak?

ocenił(a) film na 8
bagrov

Jakby się tak zagłębić w najnowsze odkrycia świata techniki ;P
Zgadzam się, że tymi realiami, to lekka przesada :)

kubawasko

ja bardzo bardzo ten film....lubie filmy katastroficzne....swietni aktorzy, super muzyka, heh zabawne dialogi....i oczywiscie nie ma w niz realizmu ale ja tego po nim nie oczekiwalam wogole....i raczej nie wart tego szukac....najbardziej realna rzecza a tym filmie jest to ze faktycznie moze gdzies tam leci na nas taki meteoryt....a reszta hmm....pominac to ...:)

ocenił(a) film na 8
kubawasko

"Film daje wiele do myslenia a takze przedstawia realia swiata i naszej przyszlosci" - haha zdanie bardzo dobrze pasujące do filmu (ale nie opisujące go) :)
jak dla mnie 9/10 bomba
a dla reszty powiem tylko tyle że przecież to nie miał być film realistyczny ale absurdalny. każdy aspekt w tym filmie to przebarwienie amerykańskich filmów katastroficznych, bo tak miało być.

ocenił(a) film na 8
kubawasko

Stary dobry hit i stary dobry aktor (Willis). Świetny film katastroficzny jakich mało. Moge nawet zaryzykować stwierdzenie że najlepszy fil katastroficzny. Nigdy sie nie nudzi. Oglądam przynajmniej raz na półtora roku. Polecam!!!