PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399300}

Artur i zemsta Maltazara

Arthur et la vengeance de Maltazard
2009
6,2 26 tys. ocen
6,2 10 1 26282
3,8 8 krytyków
Artur i zemsta Maltazara
powrót do forum filmu Artur i zemsta Maltazara

14 lat

ocenił(a) film na 7

Hej wszystkim!Jak myślicie czy 14-latek na takim filmie to nie będzie głupi widok?Czekam na opinię.

ocenił(a) film na 5
dada100

film jest z założenia dla dzieci... a Ty jesteś ? "prawie dorosły" co nie? :P no to myślę że że jesteś za stary na ten film :P ale pewnie na nim będą dużo starsi więc nie masz sie o co martwić. Śmiało możesz iść.

ocenił(a) film na 7
Dareios

Pocieszające, ale i tak dzięki!

dada100

Co ty ja mam 20 lat i byłem na tym w kinie :D

ocenił(a) film na 7
Wilk_666

No teraz to w ogóle jestem pocieszony.Więc chyba jednak pójdę.Tylko byłeś sam czy z dzieckiem bo to też jest różnica i to ogromna.

dada100

za mocno przezywasz , nie patrz na innych ;P niektorzy dorosli ciagle ogladaja bajki a ty masz 14 lat wiec luz ;)

ocenił(a) film na 7
pass24

Taaa... Luuuuuuuuuuuuuz!

ocenił(a) film na 7
dada100

No więc byłem na filmie.Nawet da się przeżyć.Choć Zemsta Maltazara przypomina mi taki wstęp do następnej części.Nie ma tam z byt wiele akcji ale są tego plusy dzięki temu w Wojnie Dwóch Światów będzie więcej akcji.Ogólnie to 7/10.

dada100

ja mam 17 i bardzo lubie bajki i różnego rodzaju anime i się tego niewstydze :D

damian230393

Ja mam 31 i właśnie obejrzałem 1szą część. Po prostu świetna.... Uwielbiam bajki. A syn (4 lata) to tylko wymówka, żebym mógł chodzić z nim do kina ! :-DDD

dada100

ja mam syna w twoim wieku i sama chętnie oglądam takie filmy :P ... chodzimy razem do kina :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ania1125

moRZna ?.. :P ..jak firefox coś podkreśla na czerwono , znaczy że .. nie MOŻNA ;/