PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399300}

Artur i zemsta Maltazara

Arthur et la vengeance de Maltazard
2009
6,2 26 tys. ocen
6,2 10 1 26282
3,8 8 krytyków
Artur i zemsta Maltazara
powrót do forum filmu Artur i zemsta Maltazara

Nastroiłem się na niesamowitą powtórkę z rozrywki o przygodach Artura wśród Minimków
... niestety bardzo się w sumie rozczarowałem. Bo nie można zostać olśnionym
dwukrotnie tym samym zjawiskiem ... i tak było tym razem. Czarująca jest zaledwie oprawa
graficzna i manualne jej wykonanie. Teksty mizerne , totalnie nie da się z czego pośmiać ,
fabuła płytka i przeznaczona zdecydowanie dla dzieci ... i jakby nie fakt że film pod
względem wizualnym ogląda się bardzo przyjemnie to chyba bym usnął w tej przesłodzonej
atmosferze ... najbardziej zaskakuje jednak zakończenie .... "to be continiued ..." wtf !?
Tylko 5/10 niestety.

ocenił(a) film na 1
Adash

Za coś takiego powinni zwracać kasę za bilety - typowy filler wyłudzacz kasy.

Adash

Podpisuje się pod tym!
B E Z N A D Z I E J A !!!
Nie ma nic z uroku i humoru 1 części. Nudny, wkurzający, nieśmieszny, bez przesłania! Animacja wg mnie gorsza niż w pieszej części. Podejrzewam, że nawet dzieci będą się na tym nudziły.
Wielkie, wielkie rozczarowanie! A ten CDN znokautował mnie całkowicie.
PORAŻKA !!

harfia

1 czesc mi sie podobala choc nie jestem wielka fanka filmow familijnych, zawiodl mnie ten film jest za krotki nudny a gdy zaczyna sie cos dziac pojawia sie napis cdn beznadzieja

ocenił(a) film na 4
nicca23

Nieporozumienie Roku, nudny i ciągnie sie jak flaaaaki z olejem . Jedyny plus to wg mnie animacja w HD wyglada swietnie (z reszta jak wszystkie filmy w tej rozdzielczości) no i koncowa piosenka L.Gagi :)
Poza tym 4/10