Po obejrzeniu Embers wydaje mi się, że znamy już lokalizację kolejnej części Assassin's Creed i prawdopodobnie główną bohaterkę :) China, Here I come!!! :P
Nie byłbym taki pewny choć chętnie bym zwiedził Chiny bohaterką Embers, musiała by być ona przodkiem Desmonda, chyba że zobaczymy kogoś innego przodka, może Rebecci albo kogoś zupełnie nowego.
poczekamy zobaczymy ale tez otym samym pomyslalem . tak czy inaczej fajna animowanka:-)
Niestety muszę Was zasmucić, ale z mich informacji wynika, że Assassin's Creed Revelations to ostatnie dzieło stajni Ubisoft jeśli chodzi o serfie AC. Sam żałuję i cały czas wierzę, że zmienią zdanie...
zrodlo gry online: .............
Assassin’s Creed powróci w 2012 roku – Ubisoft potwierdza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 listopada 2011
Kolejna odsłona Assassin’s Creed zostanie wydana przed końcem 2012 roku. Potwierdził to Yves Guillemot, czyli prezes firmy Ubisoft, podczas konferencji telefonicznej z inwestorami. Oczywiście informacja nie jest zaskoczeniem, bo wydawca dawał wcześniej sygnały odnośnie takich planów. Niestety, szczegóły następnej gry o walce Templariuszy i Asasynów są nieznane.
Guillemot zapewnił, że w przyszłym roku dostaniemy pełnoprawną część marki, o której dowiemy się więcej w nadchodzących miesiącach. Z wcześniejszych komentarzy wiemy, czego mniej więcej można spodziewać sie po grze. Ubisoft zamierza powiązać jej wydarzenia z przekonaniem o tym, że w 2012 roku nastąpi koniec świata. Produkcja ma też pokazać finał wątku o Desmondzie.
Jest szansa na to, że otrzymamy grę zatytułowaną Assassin's Creed III. W przypadku dwóch ostatnich części serii (Brotherhood, Revelations) rozwinięto niejako poboczny wątek włoskiego zabójcy Ezio. Trzeba pamiętać też o tym, że w przyszłym roku Ubisoft chce przenieść serię na nadchodzącą konsolę Wii U. Bardzo możliwe więc, że nowa produkcja trafi na cztery platformy.
A mogę wiedzieć, na czym takowe informacje opierasz? Bo jeśli w ciągu najbliższych kilku godzin, firma Ubisoft nie ogłosiła bankructwa, to raczej nic nie stoi na przeszkodzie, aby kolejna cześć została wydana. Tym bardziej, że seria zawsze była zapowiadana jako trylogia - nie tyle w ilości gier, co rozdziałów z historii Desmonda.
to nie ja opieram swoje informacje tylko wystarczy wpisac assassin creed revelation w google z dopiskiem 2012 i wyszuka ci pare artykulow ktore to potiwerdzaja to tyle ja nic nie wymyslam tylko podaje zrodla z stron www raczej rzetelnych.
Być może i masz racje, ale ja na necie znalazłem taką informacje: "Assassin’s Creed Revelations to kolejna, czwarta już odsłona znanej serii trzecioosobowych gier akcji firmy Ubisoft. Twórcy uważają ją za ostatnią część trylogii opowiadającej o przygodach Ezio. Za produkcję odpowiada montrealski oddział Ubisoftu, a także Ubisoft Annecy, Massive, Quebec, Singapore i Bucharest." Może faktycznie jest to koniec opowieści o Ezio, a następna odsłona wyjawi nam kolejnego bohatera (oby).
No i wszystko się zgadza. AC: Revelations to ostatnia, trzecia część, która opowiada o losach Ezio Auditore. Natomiast w kolejnej poznamy innego przodka Desmonda Milesa. Zakładam, że nie grałeś we wszystkie części dlatego może się to wydawać pogmatwane. :)
OKEJ SORRKI zle zobaczylem kreseczki z lewej.... a pozatym to: ........... no z textu troszke pogmatwane ale taktak Ezio A. to ostatnie byly jego przygody w grze kolejna CZESC to bedzie jak z tej krotkiej Animacji wynika czesc opowiadajaca cos " o przodku" lub tej LASCE np. moze jak mowila w "chinach" kto to wie poczekam zobaczymy".
Pod koniec Brotherhood Leonardo rozszyfrował współrzędne następnego fragmentu edenu które wskazywały na Amerykę. A co do kolejnej części w chinach to Shon Jun musiał by być jakoś spokrewniona z Ezio, który jest bezpośrednim przodkiem. Ale oczywiście Pożyjemy to pogramy ;)
Najlepiej następna część w Ameryce Północnej a jeszcze lepiej w obydwóch . Przecież Desmond urodził się na farmie czyli w USA a jak tak to gdzie tam Chiny
Trzecia część jest już zapowiedziana od dawna i ma się dziać w trakcie wojny secesyjnej w Stanach Zjednoczonych. Głównym bohaterem jest Rdzenny Amerykanin (Indianin) Connor