Atak pająków

Eight Legged Freaks
2002
4,1 15 tys. ocen
4,1 10 1 15147
3,2 11 krytyków
Atak pająków
powrót do forum filmu Atak pająków

Film dosyć dobry. Szkoda że ma tak niską ocenę, jest to widocznie efekt ulokowania filmu w kategorii Horror, Komedia i postrzegania go przez widzów jako horror a przecież film nie ma klimatu typowego dla horrorów. To jest tylko i wyłącznie komedia, ewentualnie czarna komedia bo troszkę nią "zalatuje" i wypada w niej dosyć dobrze. Jest fabuła, humor, troszkę akcji no i efekty bo pająki zrobione są całkiem całkiem jak na rok 2002! Film oceniam na 7/10

jarroq

Jak dla mnie film to parodia horrorów i filmów o potworach. Ogólnie nieźle się na nim uśmiałem. Niestety więksośc nie zauważyła, że film był zrobiony dla jaj.

ObiWanKenobi444

Film nalezy ogladac bardzo na luzie ale fakt jak na 2002 to niezle efekty

ObiWanKenobi444

film nie był śmieszny, raczej "lekki". osobiście uważam że jest słaby, ale z sentymentu- oglądałem go jeszcze jako 13 latek - po prostu go lubię ;)

karczewk

O, archeolodzy odkopali moją wypowiedź:)
Każdy ma różne poczucie humoru, mnie akurat ten film rozśmieszył, aczkolwiek rozumiem, że dla kogoś może być nieśmieszny.

ObiWanKenobi444

Spoko Obi, moją wypowiedź na jakimś forum odkopano po prawie 5 latach, więc nie jest źle ;)

karczewk

Wygląda na to, że obaj jesteśmy już obiektami muzealnymi:D

ocenił(a) film na 5
jarroq

5/10 bo jako parodia sprawdza się przyzwoicie. Uśmiałem się więcej niż podczas większości obecnych komedii razem wziętych.

jarroq

brak zrozumienia dla gatunku komedio-horror. to nie jest parodia, ani czarna komedia.
klasyczny przyklad z tego gatunku to evil dead 3 czyli "armia ciemnosci"

ocenił(a) film na 6
jarroq

Zgadzam się film dobru, zrobiony z jajem. Jak ktoś chce zobaczyć film trzymający w napięciu i który bedzie straszył do źle trafił bez oporów 6/10 lekki i przyjemny