Atak pająków

Eight Legged Freaks
2002
4,1 15 tys. ocen
4,1 10 1 15147
3,2 11 krytyków
Atak pająków
powrót do forum filmu Atak pająków

szkoda, że ocena zanizana jest przez osoby, które niestety nie lubia tego typu kina....
film broń Boze nie jest straszny, czego oczekiwali miłosnicy piatkowego "super kina" na TVN - wybitni krytycy filmowi oceniający najczęsciej w skali 1 - 4 filmy, które TVN powtarza po raz n-ty. lektor ten sam, tylko bloki reklamowe inne. bynajmniej nie znaczy to, ze film ten z napisami i bez reklam jest kamieniem milowym światowej kinematografii. bo nie jest. ale mnie się bardzo podobał:)

ocenił(a) film na 6
birkin

Masz w dużym stopniu rację. Ale ludzie, którym film nie przypadł do gustu to jedna sprawa, a druga to kretyni, którzy brali ten film 100% serio, nie rozumiejąc, że to pastisz.

ocenił(a) film na 8
klajsterbelej

No właśnie.
Głupie barany. Nie wiedzą co oglądają a później krytykują pożal się boże krytycy :/

ocenił(a) film na 1
birkin

Dla mnie to wcale nie jest pastisz. Problem w tym, że twórcy chcieli zrobić monster movie jak najbardziej na serio, niestety (dla siebie) zrobili to z marnym skutkiem.

Shiloh

Masz rację miszczu, sceny typu dezodorantem w pająka świadczą, że to miał był horror na serio.

ocenił(a) film na 2
Shiloh

oczywiście, że to miało być nie na serio, ale i tak zrobiono z marnym skutkiem, miotanie się kota po mieszkaniu nawet bekowe, ale z minuty na minutę sceny zaczęły się wydawać coraz bardziej oklepane.

Lumpi

Oklepane przecież to pastisz omg naprawdę nie każdy powinien głosować w tym kraju nie każdy.
To może tak łopatologicznie to jest straszny film w wersji monster teraz rozumiesz

ocenił(a) film na 2
PIXA_GOD

nie po polsku, więc nie rozumiem

ocenił(a) film na 8
Lumpi

nie wiem czy to miało być na serio czy nie (choć mimo wszystko podejrzewam, że nie :)), grunt, że na tym filmie doskonale się bawiłam.

Lumpi

I to jest przykład że nie każdy powinien głosować , co się dzieje z tą Polską ahh

ocenił(a) film na 2
PIXA_GOD

dokładnie