szkoda, że ocena zanizana jest przez osoby, które niestety nie lubia tego typu kina....
film broń Boze nie jest straszny, czego oczekiwali miłosnicy piatkowego "super kina" na TVN - wybitni krytycy filmowi oceniający najczęsciej w skali 1 - 4 filmy, które TVN powtarza po raz n-ty. lektor ten sam, tylko bloki reklamowe inne. bynajmniej nie znaczy to, ze film ten z napisami i bez reklam jest kamieniem milowym światowej kinematografii. bo nie jest. ale mnie się bardzo podobał:)
Masz w dużym stopniu rację. Ale ludzie, którym film nie przypadł do gustu to jedna sprawa, a druga to kretyni, którzy brali ten film 100% serio, nie rozumiejąc, że to pastisz.
No właśnie.
Głupie barany. Nie wiedzą co oglądają a później krytykują pożal się boże krytycy :/
Dla mnie to wcale nie jest pastisz. Problem w tym, że twórcy chcieli zrobić monster movie jak najbardziej na serio, niestety (dla siebie) zrobili to z marnym skutkiem.
oczywiście, że to miało być nie na serio, ale i tak zrobiono z marnym skutkiem, miotanie się kota po mieszkaniu nawet bekowe, ale z minuty na minutę sceny zaczęły się wydawać coraz bardziej oklepane.
Oklepane przecież to pastisz omg naprawdę nie każdy powinien głosować w tym kraju nie każdy.
To może tak łopatologicznie to jest straszny film w wersji monster teraz rozumiesz
nie wiem czy to miało być na serio czy nie (choć mimo wszystko podejrzewam, że nie :)), grunt, że na tym filmie doskonale się bawiłam.