Film bardzo dobry, ma szlachetny przekaz. Pokazuje do czego może doprowadzi chciwość i wynaturzenie ludzkie. Warto oglądać na większym ekranie;)
Odkrywczy wręcz)))Otworzyły mi się oczy na ludzką naturę.szkoda,że wcześniej nikt się nie odważył poruszyć tych ważkich tematów.
Brawa dla Wachowskich.Dzięki takim filmom świat staje się lepszy.
Mareczku, znowu masz problem ze zrozumieniem tego co czytasz. Autor wypowiedzi nie stwierdza, że nikt wcześniej nie odważył się poruszyć tych ważkich tematów, pisze tylko o szlachetnym przekazie, mógł on już występować w setkach innych filmów, jedno nie wyklucza drugiego.
Rozumiesz teraz?
Próbujesz ironizować, ale tylko się ośmieszasz.
Miszczu intelektu...jak zwykle się zagalopowałeś)))))))To,że piszę"wcześniej nikt się nie odważył poruszyć tych ważkich tematów"
Jest jedynie moją sarkastyczną opinią.Luźno powiązaną z wypowiedzią autora tematu.
Relaks...głęboki oddech.Bo oszalejesz chłopaku)
Mareczku jesteś bardziej specjalny niż myślałem, cały czas mnie tutaj zadziwiasz.
Czyli zrozumiałeś wypowiedź użytkownika "adrian25250 ", jednak nie chciałeś się do niej odnieść, za to podzieliłeś się swoją sarkastyczną opinią.
Odzierając twoją wypowiedź z tego wysublimowanego sarkazmu treść wygląda następująco:
Bracia nie przedstawili nic odkrywczego, wtórność i nic więcej.
Dawaj więcej tych swoich genialnych myśli, pewnie nikt wcześniej nie pisał o tym na forum, ty też oczywiście wcześniej o tym nie pisałeś.
No i bomba...zrozumiałeś wypowiedź))))))))))))))
Brawo!
Zrozumiałem...nie chciałem się odnieść...też brawo!
Podzieliłem się swoją sarkastyczna opinią...kolejne brawo)
"Odarcie" też poprawne))))
Zauważyłeś wtórność wielu opinii.Brawo))))
Żyleta)
No jasne, że zrozumiałem, nawet po zabiegu lobotomii byłbym w stanie zrozumieć twoje wypowiedzi. To ty mareczku masz problem z rozumieniem tekstu czytanego:
Żeby daleko nie szukać:
Jos_fw napisał:
"Marek, ona jest po stronie założycielki tematu - nie doczytałeś"
Twój nieco bystrzejszy kolega musiał ciebie wesprzeć abyś w końcu załapał.
Tak więc mareczku, potrafisz napisać coś więcej poza tymi nieudolnymi próbami ironizowania?
Jak chce się nauczyć czegoś psa, to trzeba próbować aż do skutku, z tobą mareczku sytuacja wygląda podobnie.
Oddychaj głęboko...frustracja wymyka ci się spod resztek kontroli)))
Dostaniesz bana i kolejne konto będziesz musiał założyć.
Głęboki oddech...w twoim wypadku tlen jest wręcz wskazany.
Jego braki zaczynają być coraz bardziej widoczne.
Z wyczuciem granic zawsze miałeś problem))))))A teraz tracisz resztki fasonu.