PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580801}

Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183824
5,9 54 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

Witam,

Atlas Chmur - najlepszym mainstrem'owym filmem roku? Co sadzicie? Jak dla mnie poki nie ogladne HOBBITA, tak to wyglada. Wachowscy sie postarali przy tworzeniu tego dziela. Wszystko jest dopracowane bardzo mocno i po prostu CHCE sie ogladac i CHCE sie by ten film trwal jak najdluzej. Cos nad wyraz pieknego. Wszystkim, ktorzy sie wahaja naprawde polecam udac sie do kina poki ten obraz jest jeszcze grany
.
Prosze o konstruktywne negatywne opinie, bo nie chce mi sie uzerac z trolami i ludzmi po prostu niepowaznymi od podstaw z tego co tutaj zostawiaja zapisanego niby jezykiem...

Pozdrawiam Zainteresowanych.

ftr

Dla nieogarnietych. Mamy rok 2012 i moze czas nareszcie ruszyc swoja mentalna leniwa dupe i zmienic sie. Ogarnac podstawowe idee nt. samego zjawiska Zycia. https://pl.wikipedia.org/wiki/Dharma

ocenił(a) film na 9
ftr

Moim zdaniem wady w tym filmie zamykają się zaledwie w kilku detalach. Doskonała charakteryzacja, świetne zdjęcia, rewelacyjna gra aktorska... jestem pełen podziwu nawet dla Toma Hanksa, za którym niespecjalnie przepadam, i nie spodziewałem się także, że kiedyś powiem, iż Hugh Grant był świetny - co też niniejszym czynię. Brawa dla Wachowskich, czekam na ich kolejny spektakl, zaliczając w międzyczasie trzeci seans Atlasu w kinie :)