Własnie wrocilem z kina i pytam what the fuc***. Kompletnie nie zrozumialem tego filmu. Nie
porwal mnie jakos, mieszanie miliona swiatow, aktorzy wcielajace sie w rozne postacie, milion
watkow. Zajebis*** muzyka !! to trzeba przyznac. Ktos przede mna napisal ze niesamowity film
30/10/ Wydaje mi sie ze bylismy na dwoch innych filmach. Ja nie daje punktow za efekty tylko
za to co obejrzalem a nie obejrzalem nic dobrego. Zgadam sie ze nie ma skali zeby ocenic ten
film bo ponizej 0 nie mozna./
Taki apel. Chlopaku ! jezeli chcesz isc ze swoja dziewczyna do kina na ten film , to lepiej kup jej
jakiegos kwiatka i dobra czekolade. Naprawde nie warto isc na ten film... Gniot, gniot poprostu
gniot... jak ktos lubi zasypiac na filmach to ten film jest idealny
ja też ani się nie wzruszyłam ani nie pośmiałam, skupiałam się głównie na przyglądaniu który aktor jest który w którym czasie... bida!
powalony film bez fabuły... inni zaraz zaczną tu pewnie pisać jakież mega ten film miał przesłanie, że niby walka o wolność itd... masakra! można doktorat napisać na temat tego jak bardzo ten film był bez treści... Bracia Wachowscy robili dobre filmy ale po zmianie płci LANA Wachowska coś miesza :/
Tak INNI walcza o twoja WOLNOSC. Nie ma nawet cienia nadzieji ze to sie uda. Mimo wszystko sa ludzie ktorzy sa gotowi poswiecic zycie i czas zeby otworzyc ci oczy.
Tak to jest, gdy kino alternatywne zderza się z masą ;) Byłem z dziewczyną i oboje zachwycaliśmy się tym filmem.
To ze czegos nie rozumiesz, nie czyni tego jeszcze gniotem. Uwazam ze film zasluguje na 8/10. Troche za dlugi ale widocznie dla ciebie powinni nakrecic wersje rozszerzona, z dodatkowymi komentarzami. Fakt - konsumowanie czekolady, czy podziwianie kwiatów nie wymaga takie wysilku z strony naszego mozgu - jak zrozumienie przekazu jaki ten film niesie. Daleki jestem od zachwytu, ale jest to kawal dobrego kina - polecam.
To był FILM który otwiera Oczy.........Jesteś Idiotą więc go nie zrozumiałeś. Dlatego przestrzegam ludzi którzy spodziewają się niewiadomo jakiej akcji w filmie........nie idźcie bo nie zrozumiecie :).......
Film Oceniam na 7/10 .......................................................
moj man wybrał ten film i mnie zabrał ,bo wie ze lubie ksiazkę(zeszta on też) i obydwoje bylismy zachwyceni ,nie generalizuj
Drugie zdanie wyjasnia fakt, dlaczego nie powinienes sie wypowiadac na temat tego filmu. Poogladaj raz, drugi i siodmy, i wtedy probuj skleic jakis komentarz. Najlepiej dawkuj sobie jedna scene na dwa dni, jeden dzien na poogladanie, drugi na przemyslenia, w sumie na przemyslenia, dla bezpieczenstwa daj sobie dwa dni. Moze wtedy zalapiesz o co chodzi w poszczegolnych watkach. W filmie jest wiele przeslan do wylapania, nie tylko te powierzchowne, ktore widac na pierwszy rzut oka. Sam jestem swiadom ze do konca sam wszystkiego nie wychwycilem, moze do tego potrzebne jest przeczytanie ksiazki, pewnie tak. I naprawde, przestan dawac rady komukolwiek. Po pierwsze kazdy ma swoj gust, inne upodobania. Jesli mecza cie filmy na ktorych trzeba uruchomic mozg na dluzsza chwile, to faktycznie, nie jest on dla ciebie i mogl cie nudzic. Dosc dosadny komentarz w odpowiedzi na twoj napisany bez jakiegokolwiek zrozumienia filmu.