PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580801}

Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183824
5,9 54 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur
ocenił(a) film na 8

dokładnie, obejrzałem film mając w głowie ten opis i jakbym inny film oglądał

użytkownik usunięty
mefik2

Ja jeszcze nie oglądałem, ale sama forma opisu zasługuje na karę boską. Pewnie napisał to jakiś studenciak co mysli, że pisząc taki bełkot zabłyśnie intelektualnie.

ocenił(a) film na 10

Chyba przyspałeś na tym filmie fragment kiedy Frobisher grał na fortepianie Atlas Chmur - sextet . Tak właśnie tytułem filmu jest ten przepiękny utwór nominowany do oscara ;)

użytkownik usunięty
JNike79

Jeszcze filmu nie widziałem, komentowałem opis filmu.

ocenił(a) film na 10

Jak nie skończyłeś 15 lat to lepiej nie oglądaj ;) Nie zrozumiesz jak większość osób , która ocenia film na 3 twierdzac ,ze ma płytką fabułę

użytkownik usunięty
JNike79

Co mam mój wiek wspólnego z opisem filmu?

ps. skończyłem 15 lat. Nie jest mi obca twóczość Philipa D. czy Umberto Eco, ale po co odwołania do tych twórców w opisie? Sam styl opisu filmu jest tragiczny.

ocenił(a) film na 10

Film ma przedział wiekowy 15+ ;) Oczywiście chodzi mi o to , że osoby , które nie zrozumiały filmu strasznie po nim jadą . Film jest naprawdę dobry . Polecam Ci go z całego serca :)

użytkownik usunięty
JNike79

No zamierzam zobaczyć, dobra obsada zachęca.

ocenił(a) film na 10

Muzyka także świetna ;) Dzisiaj idę po raz trzeci na ten film :)

użytkownik usunięty
JNike79

Ja wolę poczekać na wydanie DVD. Dużo wygodniej sobie w domu, w ciszy oglądnąć, zastopować gdy trzeba, bez smrodu popkornu innych widzów, bez szeleszczenia, ciamkania, komentowania.
Swoją drogą każdy wie, ze w kinie pojemność pęcherza z pół litra spada do 50 ml. ;-)

ocenił(a) film na 10

Jednak w kinie jest ten klimacik :) Muzyka też inaczej jest słyszana :) A z tym 50 ml to przesada ;P ja wypijam 1.5 litrowa butelke pepsi i nie ide ani razi do toalety ;P