PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580801}

Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183830
5,9 54 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

Slabo... 4/10

ocenił(a) film na 4

Niestety film mnie rozczarowal historie kompletnie nie mialy sensu i nic wartosciowego ten film
nie przekazal. Wszystko pomieszane jak w czeskim filmie ... tak tak wiem to film dla inteligentych
tak jak obecna sztuka czyli sranie ,dymanie sie na scenie i nazywanie tego sztuka. pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
BriT

Slabo... 4/10 ... ocena: 3 to w koncu jak ?

ocenił(a) film na 7
BriT

:) coś w tym jest. Pozdrawiam...jakieś przesłanie do forumowiczów ;)

ocenił(a) film na 3
BriT

Jak najbardziej się zgadzam z BriT-em - film jest zagmatwany, za dużo wątków, sceny czasem się zlewały ze sobą i widz nie wie czy ma się doszukiwać jakiegoś powiązania pomiędzy nimi czy nie. Film mówi o niczym. Szukanie w nim jakiegoś sensu i przesłania to jak interpretacja wiersza dziecka, które dopiero nauczyło się pisać. Bardzo się zawiodłem - 3 godziny nudy.

ocenił(a) film na 4
BriT

no 3/10 pomylka - jak wspominalem dla mnie to podanie G**** w zlotym papierku... jeszcze jak mi znajomi mowili zebym obejrzal ten film bo zmieni on moj sposob patrzenia na zycie ludzie strasznie latwo lykaja wszystko jak pelikany i nawet w kupie widza sztuke.

ocenił(a) film na 5
BriT

Witam,

Powiem wam że liczyłem na więcej, nie dość że w filmie nic się nie dzieje to zrobili go w formie czeskiego film, kilka historyjek niby powinno się łączyć ze sobą ale kiepsko wyszło w dodatku film jest nudny jak flaki z olejem a postacie są bardzo kiepsko dobrane. Najgorsze jest jednak to skakanie między historiami po co na co ? niestety film nic nie wnosi bo ani nie jest to SF ani Historyczny ot taki sobie dramat bez ładu i składu. Co do gry aktorskiej to też taka sobie fajnie że jest Halle Berry bo ją lubię tak samo Jak Toma no ale cóż z tego jak mocno bezpłciowy.