7,6 83 tys. ocen
7,6 10 1 83087
5,3 11 krytyków
August Rush
powrót do forum filmu August Rush

niektóre sceny troche naciągane jak w bajce, ale oceniam wysoko. Trochę niedosyt zakonczenia. Szkoda że nie pokazali jak matka mówi że to jego syn i że jest jego matką.

ocenił(a) film na 8
JohnnyB

Dokładnie. Przewidywalne ale przyjemne ; )

ocenił(a) film na 9
JohnnyB

zgadzam się, ale niestety w amerykańskich produkcjach takich scen się nie uświadczy. dlatego lubię kino indyjskie, tam wszystkie takie sceny zawsze są pokazane, Amerykanie wolą wszystko spłycić

ocenił(a) film na 10
JohnnyB

Szkoda że nie pokazali jak matka mówi że to jego syn i że jest jego matką.

Bo cała trójka już to wiedziała :) :D

JohnnyB

W pełni popieram twoje zdanie. Sceny trochę bajkowe, ale ogólnie film ciepły - idealny na wieczorne oglądanie z rodziną :)

JohnnyB

Dla mnie ten film był piękny, dawno żaden film nie nastroił mnie tak optymistycznie. Oczywiście, że wiedziałam jak to się skończy ale to mi nie przeszkadzało. Piękny muzyczny film ze świetnie dobranymi rolami. Kto by pomyślał, ze Robin Williams może nie do końca byc dobry a Rhys Meyers umie byc uroczy:D Dla mnie film był świetny i miła odmiana po dramatach gdzie wszyscy na końcu giną

alien_2

popieram film boski i jakas odmiana od strzelaniny i mordu film ciepły i rodzinny

ocenił(a) film na 10
JohnnyB

Normalnie bajka w realu! To wciąga :)

JohnnyB

Myślę, że ten charakter bajki jak najbardziej wpasował się w tematykę.
Ale czy do końca przewidywalne hmmm... ;p
Przydają się takie filmy, oglądając go trochę się zapomina o świecie;d, przynajmniej tak było w mojej sytuacji. Czas zleciał bardzo szybko i cieszę się, że film wyemitowany został przez TVP, bo przynajmniej żadne gadające margaryny itp nie przeszkadzały. :)