Czasami lubie ogladac takie lekkie i przyjemne filmy;) Uwielbiam ten film,
a w szczegolnosci dla tego, ze gra tam moich 2 ulubionych aktorow: Jared i Jake;)
Ogolnie polecam do obejrzenia, chociaz chwilami moze byl troche nudnawy;) Polecam raczej dla nastolatkow.
mógłby być lepszy, zupełnie debilny epizod z chłopcem krokodylem...
Selma - Piękna :D
Jared i Jake - Zajebiście zagrali
Ogólnie trip + narkotyki = zawsze jest zajebiście :)
Film rzeczywiście ZJAEBISTY!
Selma - Piękna :D
Jared i Jake - Zajebiście zagrali
Ogólnie trip + narkotyki = zawsze jest zajebiście :) i z tym zgadzam sie w zupełności!!! ;D
Ale mam pytanie.. gdzie wy oglądaliście ten film? Bo ja nie mogę znaleźć żadnej sensownej strony z przetłumaczeniem. Albo jaką strone z linkiem do sciągnięcia? Błagamm...
Ja mam szczęście bo jak wracam czasem z imprezy w nocy to akurat leci :D, nigdy o normalnych godzinach - przeważnie po 12pm
Dlatego chcę tylko obejrzeć ten film bo grają moi ulubieni aktorzy Jared i Jake :) być może mi się spodoba :)
Uwielbiam ten film i mogłabym go oglądać bez końca. Mój ulubiony fragment ? Dochodzący Leto. Rany! Jak on wtedy otwierał usta na oścież i wytrzeszczał (i tak już wielkie) oczyska. Takie śliczne ma te oczka .... Kocham tego faceta ! Według mnie Jared powinien oficjalnie dostać tytuł "Bożka Seksu" !
Zgadzam się całkowicie, a dodałbym jeszcze znakomitą postać Johnnego Lisa w wykonaniu zaj*** Johna McGinleya. Dodam, że nastkiem nie jestem ;p
To wcielenie Dr. Cox'a mnie rozwaliło na łopatki :D Totalnie nie mogłam się przyzwyczaić do niego w takiej roli i w Dredach ;]