Hej ludzie Avatar 2 będzie w 2015 roku czyli za 5 lat skoro jest już całe 8 tematów to przed premierą dwukrotnie liczbę tematów Avatara pobijemy. Aż strach się bać co będzie po premierze. =D
8 stron jest ale spamu.
Zobaczymy czy będzie za 5 lat bo Fox'wi zależy żeby jak najszybciej a Cameron to przeciąga i chce zrobić jakiś inny film.Wiadomo że dla Foxa to żyła złota,więc będą z nim o tym rozmawiać i przekonywać(ale na pewno nie rozkazywać,bo tylko sobie pogorszą sytuacje i stracą reżysera dwóch najbardziej kasowych filmów który może załatwić jeszcze 2)Mam nadzieje że premiera będzie chociaż w 2012.Zobaczymy jak to się potoczy :)
Jak dla mnie to premiera może być w 2015. A dlaczego? Bo czekając długo na dobry film będzie się go oglądało jeszcze przyjemniej, a Avatar część 1 jeszcze długo się nie zestarzeje. Poza tym czekanie na film sprawia (przez tą chęć obejrzenia), że film dłużej żyje i pobudza apetyt fanów.
Ludzie avatar to jeden z trzech najlepszych filmów dla mnie a dowiedziałem się o nim dopiero jakieś kilka miesięcy przed premierą, ponieważ pisali o grze w magazynie więc potem skusiłem się by obejżeć ostatni zwiastun i oglądałem go z X razy:)
A co do dwójki to czekam z niecierpliwością:) Cameron obok Lucasa jest najlepszy pod słońcem reżyserem:) więc będę czekał ile bedzie trzeba.
A co do tematów to się zacznie jak po karzym newsie czy przecieku wysypy tematoww a o obsadzie to nie wspominając:) grunt że mój temat założony to drugi:)
Wiecie ile tematów jest w pierwszej części??? 3085 jesli się nie myle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) mam nadzieje że pobijemy ten rekordzik:)
Po pierwsze, sam James Cameron powiedział, że tytuł sequela "Avatara" na pewno nie będzie brzmiał "Avatar 2", bo Jake nie jest już avatarem, niewykluczone jest, że tytuł będzie brzmiał "Na'vi"
"Avatar 2" to tytuł roboczy, ale oficjalnego jeszcze nie znamy, bo najprawdopodobniej nie istnieje, a jakiś na stronie podać trzeba.