https://www.youtube.com/watch?v=tmeOjFno6Do
Ja chcę to już zobaczyć, nie mogę się doczekać, aż mi ciarki przeszły jak oglądałem ten trailer :o
he , zamiast beti będzie natasha he :D a tak po za tym ,myślałem że ten Hulk buster będzie większy a z tym thorem który podnosi w górę Stara to był odlot :) . Kiedy Trailer będzie z napisami? jak to już pisałem, nie znam angielskiego
Może nie chodzi o to. Wyraźnie widać, że banner będzie miał problemy ze swoim drugim ja. Może wdowa odbędzie z nim jakaś pogawędkę, która będzie miał go podnieść na duchu.
Właśnie podobno Banner ma się bać związku z Natashą, bo mógłby się zmienić w Hulka w czasie zbyt dużej "ekscytacji". To tylko plotki, ale brzmią całkiem rozsądnie.
Jest scena gdzie widać jakiś zamek a później jak kapitan Ameryka kopnięciem otwiera dzwi do tego zamku. Myślisz że to baza hydry ze sceny po napisach w zimowym żołnierzu? :p
I ta baza jest w europie. Nick mówił w zimowym żołnierzu "lecę do europy" pewnie hawkeye zadzwonił że znalazł baze hydry :)
Możliwe że na początku będzie zmiana ujęć----Hulk vs Hulkbuster----Capitan w bazie Hydry-----Bliźnięta.
Oj szkoda mi ludzi którzy nie znają w małym zakresie komiksów, chociażby w małym... a wystarczy trochę poczytać i pomyśleć.
a) Tarcza złamana i wsio.
b) Wizja Scarlett Witch o pokonanych Avengers.
Tak.
To głównie dzięki niej Thanos jest jednym z najpotężniejszych w Uniwersum Marvela. Te błyszczące diamenciki zawierają moc którą poznajemy z kamieni w bieżących filmach czyli Tesseract, Ether i Orb.
Thanos ma na ich punkcie obsesje.
Nie głównie dzięki niej, bo i bez niej, miotałby hulkiem i thorem jak szmacianą lalką, obecnie w mcu bez niektórych postaci do których marvel praw nie ma, to jedynie Odin bez trudu pokonałby Thanosa.
Nie sądzę, by Odyn dał w tej chwili radę, jest stary i osłabiony przez Lokiego. A tak przy okazji - kto, do kogo Marvel nie ma praw, byłby w stanie pokonać Thanosa? Bo ciekawi mnie to. Magneto?
W komiksach, Odyn zamiatał Thanosem, dlatego mówię, że dałby radę, obojętnie czy stary czy osłabiony.
Thanosa?
Sentry (marvel ma prawa)
Sam nie wiem, patrz taki silver surfer, skubaniec jest potężny, a Thanos by pozamiatał Surferem, na dzisiejszy dzień, myślę, że do bezpośredniego starcia to mogą startować tylko Odin i Sentry który w mcu jeszcze nie występuję.
Jeszcze Adam Warlock, on pojawił się w pewnym sensie po napisach thor the dark world w kokonie regenracyjnym u kolekcjonera, a potem w strażnikach galaktyki po wybuchu, kokon był pusty.
Wiem, że mówimy tu tylko o postaciach z Marvela, ale co sądzisz o Lobo ? Wydaje mi się, że z Thanosem miałby szanse.
Z lobo i thanosem to jest tak...
Thanos ma układ z personifikacją śmierci (dokładnie) którą kocha i dlatego nie tak łatwo go zabić, a Lobo wylądował w piekle i nie chcieli go tam, dlatego nie może umrzeć, no ale to jest już zbytnia groteska :P
Wiadomo to inna liga, pewnie będą jeszcze kupę ludzi potrzebowac zeby cos z nim zrobic w Avengers 3
A czy Strażnicy mają jakieś nadzwyczajne zdolności, inne niż Avengersi, którzy są znacznie potężniejsi?
W Mścicielach jest Hulk, chyba też zapomniałeś. To bardzo podobne postaci w sumie, tylko Groot dużo słabszy pod względem czysto fizycznym, ale przydać to by nawet się przydał.
Inne niż Avengersi - o to mi chodzi. Groot to siła, Rocket i Quill to raczej pomysłowość i zabawki, Drax to wojownik, a Gamorra to zabójczyni/wojowniczka, ale z subtelniejszymi metodami niż Drax.
Żadna z tych postaci nie da jakiegoś poważnego "wzmocnienia".
No właśnie ty nie rozumiesz, o czym ja mówię. TU nie chodzi o to, czy się połączą, bo to niemalże pewne, tylko o to, że Strażnicy nie są niezbędni do pokonania Thanosa.
Ja rozumiem, tylko jeśli dali im takiego wroga, to znaczy że są w stanie go pokonać, bo jeśli nie dali by rady, film marvela o galaktycznych superbohaterach nie przeszedłby. Bo czym niby sam avengers dysponują? Tak naprawdę niczym w porównaniu do thanosa
Nie pisałem do ciebie. Chodziło mi o to, że ludzie którzy nie tyle nie czytają komiksów, ale nawet wikipedii nie raczą przeczytać, zadają pytania o takie elementy filmu, które w komiksach, kreskówkach, już się działy i łatwo przewidzieć co się może stać, o co może chodzić.
A tak padają pytania, a co się stało z tarczą, a czemu ultron ma różne wyglądy, a czemu thor atakuje tony'ego, a czemu hulk atakuje iron mana itd. itd. itd.
A wystarczyłoby użyć google, albo chociaż zwojów mózgowych.