Jest krótka scena po pierwszej partii napisów (około 2-3 minuty), ale na scenę po wszystkich napisach nie ma sensu czekać, bo jej po prostu nie ma. Tak dla informacji gdyby ktoś był zainteresowany.
Ale też jak z kimś rozmawiasz a post zniknie to będziesz czekać godzinę lub dzień aż się pojawi?
Hej tym razem mnie obronił nie zgłaszaj go na policje ;) na policje zgłaszamy filmweb za zniszczenie wzroku ;l
Spokojnie nie kłóćcie się bo nie ma o Co! Katedra znowu pod "niusem" marvel dzisiaj trollowała i wymądrza się co jest efekciarstwem a co Nie!
spycialec spokojnie nie warto na nią przelewać nerwów :P próbowałem, przekrzyczy cię...
Witaj spycialcu ;) dziękuję Ci za obronę widzisz sam bym katedrze powiedział to i owo ale sentia mi zakazuje ;(
hah domyślam się :)
poza tym katedra uważa że mnie prowadzisz za rękę :P spójrz post niżej :P
Jaką obronę chłopcze? Wytłumaczyłem ci o co chodzi z powiadomieniami, więc nie płacz już tyle i ciesz się,że ktoś prowadzi cię za rękę przez świat
Co w przypadku zmiennego IP i tak się nie sprawdzi.
Ale to raczej problem ludzi z radiówką, więc mogę cię już pożegnać?:)
a jak ktoś ocenia wysoko tylko pierwszą część Hobbita a nie fanatykuje, a tamte filmy to nie jego klimaty?
Ja oceniam filmy ze Śródziemia tak
Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia 10/10
Władca Pierścieni Dwie Wieże 10/10
Władca Pierścieni Powrót Króla 9/10
Hobbit Niezwykła Podróż 9/10
Pustkowie i bitwa 6/10
a Amadeusz czy obywatel Kane'a to to nie moje klimaty jestem współczesnym człowiekiem :)
Niby to wiem, bo było mówione o tym na zagranicznych stronach, ale czy siedziałeś do końca by się upewnić, czy po prostu słyszałeś? Nie chcę w kinie wyjść na głupią przy fanach Marvela.
J.Whedon informował niedawno, że nie zamieścili sceny po napisach. Także krąży po necie "credit scene" ze Spidermanem. To fake, więc bez zbędnego nastawiania się. Do tego Whedon potwierdził nie prawdziwość filmiku w wywiadzie.
Niby o obu tych rzeczach wiedziałam, ale przecież scenę z knajpą w pierwszych Avengersach też dodali później. Więc wolałam się upewnić.
no producenci czy tam rezserowie powiedzieli ze nie mieli pomyslu na scene po napsiach, nie wiedizli co moglo by przebic poprzednia scene po napsiach czyli scene w "shawarma"
jestem po seansie i troche szkoda że nie było drugiej scenki bo ta fejkowa aze Spidermanem mi narobiła smaku i wpadł mi do głowy pomysł że w tej drugiej scence Cap mógł zapytać Hill jak tam młodzi się szkolą a ona że dziś przyjeliśmy/dowiedzieliśmy sie o kolejnym ze sie nazywa Peter Parker :D
Scena po napisach jest.......Kapitan Ameryka w odpowiedzi na słowa Thanosa : "a takiego wała!!!!" i gest Kozakiewicza. Aż mi włoski na ręce stanęły!!! Mocne
I dobrze, przynajmniej nie muszę marnować czasu na siedzenie w kinie aż napisy przelecą.