PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 211 tys. ocen
7,2 10 1 211382
6,1 61 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Nie czytałem komiksu, tylko po łepkach jakieś tam informacje, ale wiadomo to jest uniwersum. Ciekawe, czy jeśli Hulk i Czarna Wdowa będą razem co wynika z zwiastuna, to wtedy Czarna Wdowa zamieni się w She-Hulk? ;p

LordWieslaw55

Dobry żart ......

ocenił(a) film na 7
wort801

A jakby tak jednak było. :D

LordWieslaw55

Niemożliwe She hulk była kuzynką Hulka .......

ocenił(a) film na 7
wort801

Rzeczywiście zgadza się jeśli chodzi o komiks.
http://www.marvelcomics.pl/bios/index/id/94/She-Hulk-[Jennifer-Walters]

Jednak to jest uniwersum, więc twórcy mogą wiele rzeczy zmienić. Samo związanie się Hulka z Czarną Wdową z tego co czytałem o Hulku, nie jest zgodne z komisem.

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

WTF??? Hulk będzie kontrolowany o ile mi wiadomo chyba przez Ultrona, ale nie potwierdzę, a Natasha podejdzie do niego chwyci za ręke, i Hulk sobie przypomni że jest dobry, rozumiesz? czy nie? Obejrzyj jeszcze raz zwiastun a będziesz wiedział, dokładnie. Zresztą jeśli czarna wdowa zamieni się w She Hulk to jakim cudem będzie w Civil War. Nie spekulujmy takich rzeczy...

http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/Hulk, 2597581

tu masz link

Hulk będzie kontrolowany i tyle a Czarna Wdowa, pomoże mu odzyskać świadomość.

ocenił(a) film na 8
LordWieslaw55

Ale w jaki sposób ewentualny związek Wdowy z Bannerem ma zaowocować jej przemianą w She-Hulk?

użytkownik usunięty
Madoq

DNA Bannera

Madoq

Banner i Wdowa zrobią sobie w ukryciu szybki numerek i to może zaowocować hehehe :D

hulk_filmaniak

Chyba nie oglądałeś "Incredible Hulk", w którym Banner powstrzymał się od seksu z Betty, bo mu tętno skakało i bał się, że się zmieni w Hulka. A poza tym genów nie przenosi się drogą płciową na drugą osobę. o.o

Peeves

To był żart . Oglądałem Hulk 2008 i pamiętam co się działo.
Za to ja ni wiem czy oglądałeś Avengers . Jest mowa tam nad jego kontrolą '' Zdradzę ci pewną tajemnicę....ja zawsze jestem zły'' i wtedy zmienia się w hulka .
Ale jak już mówię o hulku to musze powiedzieć że czekam aż w końcu będzie się zachowywał jak w kreskówce : Hulk i Agenci M.I.A.Z.G.I. , Avengers Zjednoczeni lub Avengers Potęga i Moc :)

hulk_filmaniak

Tak, na pewno nie oglądałem "Avengers"... dobre sobie. :D A tak na poważnie, to ten cytat doskonale pamiętam, ale nie ma on znaczenia, bo jak wiemy, Bannerowi nadal może się zdarzyć utrata kontroli nad sobą i niezamierzona przemiana w Hulka (nawet w samym "Avengers" doszło do tego wcześniej na Helicarrierze, to samo zdarzy się w "Age of Ultron").

A kreskówek nie oglądałem. Sprecyzujesz, co tam takiego się dzieje?

Peeves

ok,ok..masz racje

Oczekuję aby Hulk chodził i rozmawiał jak człowiek ,aby nie zachowywał się jak bezmyślne zielone cielsko...tak w skrócie powiem

hulk_filmaniak

Ja w sumie nigdy nie przepadałem za Hulkiem, który jest zbyt inteligentny, ale przyznam rację, że fajnie by było, jakby częściej prowadził interakcję i jakieś prymitywne rozmowy z resztą grupy, tzn. więcej się odzywał.