PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211598
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

1.Czy przebije pod względem kasowym:
1.Iron Man 3
2.Thor: Mroczny świat
3.Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz
4.Strażnicy Galaktyki

2.Jaka będzie utrzymywała się ocena na filmwebie? (ja myślę, że 8.5 musi być chyba większa od Strażników Galaktyki)

ocenił(a) film na 8
GreenNinja150

Według mnie, to że przebije wymienione filmy w box office to jest oczywiste. A odnośnie oceny na filmweb to niewiem.

ocenił(a) film na 7
GreenNinja150

Avengers ma ocenę 7.5. Druga część myślę, że będzie miała średnią ale po dłuższym czasie 7.8-8.0. Przez pierwsze 2 miesiące obstawiam ocenę 8.2-8.3.

PS. Strażnicy już tracą na średniej i na rankingu. Średnia 7.9.

ocenił(a) film na 8
GreenNinja150

lepiej żeby pobiła Titanica, albo pierwszą część. Dlatego wciskają tam wszystko (Lokiego dla fanów i fanek itp. ) ;)

ocenił(a) film na 7
GreenNinja150

Pod względem kasowym jak najbardziej, pod względem artystycznym i widowiskowym może być różnie, Marvel coś ostatnia w nierównej formie wypuszcza filmy - raz znakomity Winter Soldier czy IM3, innym razem takie katastrofy jak GotG czy Thor II

użytkownik usunięty
katedra

"Marvel coś ostatnia w nierównej formie wypuszcza filmy - raz znakomity Winter Soldier czy IM3, innym razem takie katastrofy jak GotG czy Thor II"

Jeśli GotG jest katastrofą to w takim razie Ja proszę o taką katastrofę! ;) Prawie wszystkie tegoroczne ekranizacje super hero (z wyjątkiem TASM2) prezentowały bardzo wysoki poziom, ale IMO Guardiansi zdecydowanie pozamiatali i wprowadzili dużo świeżości do tego gatunku ;)

katastrofą jest niesamowity tasiemiec 2

katedra

co do Thor 2 sie zgodzę Strażnicy Galaktyki nie są aż taką katastrofą w porównias z tym pająkiem tasiemcem może to nie jest film marvela ale jako film o bohaterze który jest z marvela to się wlicza i to jest katasrofa

ocenił(a) film na 7
GreenNinja150

Jak na razie wszystko wskazuje, że wśród blockbusterów w 2015 sukces artystyczny zaliczy tylko "Inside out".

GreenNinja150

Już założyłem podobny temat

http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/Czy+A vengers+Czas+Ultrona+przebije,2534412

Według mnie
1. Tak
2. Tak
3. Nie! Nigdy!
4. Najpewniej tak ale Strażnicy Galaktyki mieli mocnh start :)

ocenił(a) film na 10
GreenNinja150

Pewnie,że będzie najlepszy :)