każdy członek Avengers jest podobny do Justice League? Oto spis:
Iron Man-Batman
Kapitan Ameryka-Superman
Hulk-? Nie wiem dajcie mi przykład.
Thor-Wonder Woman
Black Widow-Black Canary
Hawkey(jak to się pisze?!)-Green Arrow
Quicksilver-Flash
Scarlet Witch-To samo co z Hulkiem. Nie wiem.
Mogą być jeszcze inni. Na przykład:
Ultron-Brainac jeśli chodzi o mózg i androida,Darkseid jeśli chodzi o zagładę.
A jakie są wasze?
Pisze się Hawkeye lub po polsku Sokole Oko, a co do Hulka nie wiem. Jeśli chodzi o siłę to może Supcio, ale szukamy kogoś kto nie potrafi się kontrolować
O mam! Bane w wersji z Arkham Asylum. Niby czarny charakter, ale jak wiemy Hulk jak się wścieknie też potrafi dobrym przysolić :)
Mówię o Justice League. Może być do niego chyba Cyborg lub Marsjanin lub Orion. Nie wiem. A scarlet eitch?
Zatanna później przeszła do ligi.
Poza tym to serial był przed komiksami. Wielu ludzi twierdzi że był komiksy i powstał z tego serial. I to całkiem niezły
Ms. Marvel to dałbym Wonder Woman lub Super Girl, a co do Thora to chyba bardziej Hawkgirl
Thor do WW. Ten młot jest jak jej opaska/obrączka. Poza tym obak mają swoje królestwa. Supergirl pasuje do Ms.Marvel.
Do Falcona Hawkmen.
Poza tym zrobiłem już ten temat ale dotyczy ten tylko mcu a nie całe marvel.
Nova-Green Lantern.
A spider-man,strażnicy galaktyki, czy Doctor Strange?
Doctor Strange pasuje do Zatanny.
A kto pasuje do Catwoman?
Ant-Man:Atom
Do Catwoman Black Cat lub, Strażnicy to korpus Zielonych latarnii, a Spider Man nie mam na razie pojęcia.
Ale moja poprzednia wypowiedź... A nieważne. I tak Black Panther jest podobny do Batmana. Oczywiście jak są w kostiumach.
Ultron ma to do Brainaca że ma mózg i że jest androidem. Do Darkseida ma to że on tskże chcę zagłady ludzi. Chociaż raczej do niego pasuje łysolek Lex.
Mi Ultron z początku zwiastunów (jak jest taki zniszczony), przypomina marionetki z fnaf 3 :/
Hahaha! Dokładnie! Tylko że nikt oprócz mnie nie wie czym jest Fnaf :P
PS: Springtron Xd
Z tym ze chyba ma tez super moc? A jak tak bo nie kojaze tej postaci to im Batman sa lepsza para bo obydwoje sami sobie budują moce