Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212407
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Hawkeye

ocenił(a) film na 9

Wiem że dopiero jesteśmy przed premierą 1 części, ale przydał by sie osobny film o bohaterze " Hawkeye" osobiscie nic do niego nie mam ale...Skoro są plany kręcenia Iron Man 3 oraz Kapitana Ameryki 2 to o Hawkeyku wiemy tyle co wystąpił w Thorze, a wystąpił tam może ze 2 minuty.

Knighter_Seba

Nie sądzę, by był potrzebny o nim osobny film. Tyle co się ten bohater rozwinie w np. Avengers wystarczy. Wolę, aby zrobili w końcu filmy o Black Pantherze, Luke'u Cage'u, Dr Strange'u, Ant-Manie + Wasp (bo to raczej na pewno będzie jeden film o małżeństwie Pymów).

ocenił(a) film na 8
Knighter_Seba

Ma być film o Wdowie, pewnie Hawkeye tam dadzą :)

ocenił(a) film na 10
mrteener

zgadzam się z tobą

ocenił(a) film na 10
Gabi15_2

ma być osobny film z Hawkeye i osobny film z Czarną Wdową i racja że pewnię dodadzą Hawkeye ale mi się wydaje że film wtedy będzie choć troche ciekawszy

ocenił(a) film na 8
Gabi15_2

Dwa osobne filmy się szykują, świetnie. Z tego co wiem, to na pewno teraz są rozmowy na temat BW. ;) Scarlett się zgodziła.

ocenił(a) film na 9
Gabi15_2

Jeśli mi tego nie potwierdzisz, uznam to za bzdury.

ocenił(a) film na 10
Knighter_Seba

chodziło mi o to że chcę żeby był film o niej i o nim ,a nie że juz go robią

mrteener

No Według historii filmowej Czarnej Wdowy, to Hawkeye musi się tam pojawić ;]

ocenił(a) film na 8
howlet

Nie wiadomo jeszcze, czy dadzą jej historię przed Mścicielami czy jakąś nową misję. Ale wypadałoby rozwinąć przeszłość, więc może dadzą wspomnienia. Poza tym, coś mi się widzi, że między nimi to może być wątek miłosny.

mrteener

A nie wie ktos przypadkiem jak nazywa sie serial o Bartonie bo wiem ze jest a nie moge znalesc

ocenił(a) film na 8
BlackCrow

Nie ma chyba serialu o Bartonie. Myli Ci się z bohaterem DC, Green Arrow. On ma swój serial, chyba właśnie Arrow się nazywa, o ile dobrze kojarzę :)