Choć reżyserem "Avengers" i "Avengers: Czas Ultrona" jest Joss Whedon, wiele wskazuje na to,
że nie stanie on za kamerą oby części "Avengers: Infinity War".
1416046297
Avengers: Infinity War, Part 1" i "Avengers: Infinity War, Part 2" według oficjalnych zapowiedzi
Marvela ma być wielką kulminacją, do której dążą od pierwszej fazy kinowego uniwersum.
Według portalu Deadline.com Joss Whedon nie wyreżyseruje tych dwóch filmów. Marvel
rzekomo chce, aby obie części kręcone jednocześnie, ze wszystkimi gwiazdami Marvela były
zrealizowane przez braci Russo, czyli twórców hitu "Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz" i
nadchodzącego "Captain America: Civil War".
Czytaj także: Co to jest Infinity War? Przeczytaj o wielkich wydarzeniach Marvela
Marvel na razie oficjalnie nie ogłosił reżysera tych 2 filmów. z ha.tak pl
Według mnie bracia Russo to dobrzy kandydaci na stanowisko reżyserów Infinity War. W drugiej części Kapitana Ameryki pokazali co potrafią, dzięki czemu wyszedł jeden z najlepszych filmów uniwersum Marvela.
Na początku słyszałem że Gunn ma stanąć za kamerą bo Strażnicy będą w filmie ale teraz słyszę plotki że bracia Russo pożyjemy zobaczymy.
też tak słyszałem :D mogli by zrobć we trójkę. może by wyszło coś epickiego z tego :D
Troszkę o Thanosie :)
http://marvel.com/news/comics/23701/jim_starlin_returns_with_thanos_the_infinity _relativity