PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211595
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Idris Elba twierdzi, że obaj pojawią się w Age of Ultron.

http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=110410

Urth

No scenie po napisach pewnie :)

wort801

Myślę że jak scena po napisach to by nie zdradzili :)

ocenił(a) film na 10
Urth

a po co dodajesz info ktore juz zostalo podane

Marvel_Studios_3

Chyba dodał/a w tym samym czasie co ty więc bez spiny .

Marvel_Studios_3

Jak zakładałem temat, to tamtego jeszcze nie było.

ocenił(a) film na 8
Urth

Tom świetnie zagral Lokiego, troche wiec bylo mi smutno, ze nie pojawi sie w avengersach. a tu nagle takie info- to najcudowniejsza dzisiejsza wiadomosc:)))
oby to byla scena godna uwagi oraz duzo wnosila do filmu, a nie jakas po napisach :)

namori

pewnie będzie to scena po napisach zapowiadająca Thor: Ragnarok, bo coś tam wspominali, że ten film ma być bezpośrednią kontynuacją Avengers Age of Ultron.

darkpig

Czyli akcja Thor 3. Rozpocznie się tam, gdzie zakończy się akcja Avengers 2

ocenił(a) film na 5
namori

najprawdopodobniej będzie to wizja wywołana przez Visiona, każdy z Avengerów ma taką mieć stąd to cameo... np. Cap będzie mieć wizje tańców z Peggy, nawet było pokazane na trailerze..

Dochuu

Cap będzie mieć wizje tańców z Peggy?? to były baletnice

ocenił(a) film na 5
wort801

nie, w trailerze to była dosłownie sekunda, był pokazany Cap plecami w mundurze ( tym takim odświętnym, a nie jak na wojne :p ) i sala z ludźmi tańczącymi... zresztą pisano o tym wieki temu, ktoś był na planie, nawet zdjęcia były i vision też był obecny

Dochuu

Oglądałem kilka razy i nie widziałem tego .. :(

ocenił(a) film na 5
wort801

http://www.youtube.com/watch?v=tmeOjFno6Do
1:30 :p musisz sobie włączyć w hd i najlepiej zatrzymać to zauważysz szczegóły :p

Dochuu

A no jest nawet jakaś kobitka ma z tamtych lat fryzuje dzięki :)

ocenił(a) film na 5
wort801

spoko
pewnie to peggy, z tego co wiem ma rolę w age of ultron, pewnie na tej zasadzie co loki i heimdall :p
poza tym niezle jej idzie - byla w aos, ws, teraz aou a potem ant man i jeszcze wlasny serial! :p

Dochuu

Strange jeszcze ją odmłodzi :)

ocenił(a) film na 5
wort801

super by było bo życzę capowi szczęścia a między nim a sharon specjalnie chemii nie widziałam :/
teorię miałam jeszcze taką że może dzięki time gem przeniesie się w przeszłość i będzie mógł z nią być, dzieki temu Bucky będzie mógł zostać nowym capem - obyłoby się bez zabijania kogokolwiek i happy ending każdy by miał ;D

Dochuu

ciekawa teoria :)

ocenił(a) film na 5
wort801

noo, a slyszalam ze bucky tez ma byc w age of ultron. ciekawe tylko czy w retrospekcji czy jak winter..

Dochuu

A info z :) ???

ocenił(a) film na 5
wort801

to tylko slyszalam, nie podam ci zrodla bo to nic pewnego :p bodajze trener stana sie rypnął na twitterze czy instagramie ze pakują do nowych avengersów a skasował to po paru minutach czy coś w tym stylu.
znalazlam tez cos takiego co wyglada dosc legitymacyjnie:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/TheFunkyBunch/news/?a=104166

Dochuu

A już myślałem że masz bardziej wiarygodna informację a szkoda :( ale dzięki:)

ocenił(a) film na 5
wort801

eh niestety :( ale jak dla mnie wyglada to calkiem niezle i biorac pod uwage ze taki loki sobie bedzie w avengers 2 ( hajs sie musi zgadzac ) to czemu nie bucky? wiadomo ile hajsu winter soldier zarobil, nic im to nie zaszkodzi go wrzucic na 5 minut...

Dochuu

Może będzie przechodził tylko obok całej akcji ;)

Dochuu

Uwielbiam Cię za takie informacje !!! :D

ocenił(a) film na 5
Dochuu

Ja nie czułam chemii jakoś pomiędzy Capem i Peggy, ale ciekawa teoria, tylko wydaje mi się, że Steve nie odpuściły tak łatwo z Bucky'm. Jakby go przenieśli w przeszłość to poleciałby rozwalić Hydrę i ratować przyjaciela, żeby nie został nigdy Zimowym. Przez to powstałby paradoks w linii czasowej i zostałaby naruszona struktura rzeczywistości a Wszechświat zacząłby się rozpadać.

HiddenStone

Za dużo powrótu do przyszłości:)