Czyli nie pozwalasz komuś lubić tak samo? ...
Głupi temat i nie pierwszy na filmwebie i wiadomo jak on się skończy...
ale koles jak lubisz tak samo to nie odpowidaj proste albo marvel albo dc a jesli wybuchnie "wojna" to ty bedziesz winny poprostu chce zobaczyc kogo jest wiecej albo marvel albo dc proste jak lubisz tak samo to ok nie bronie ci tylko tutaj nie pisz a jak juz to pisz marvel lub dc a jak nie to wypad
zagdywac to se mozesz ocenie co chce kiedy chce jak chce i nikt mi nie zabroni a ty scooby doo dales 8 no to gratulacje
to co piszesz dc czy marvel albo nie odpisze ci zebys nie smiecil co ? wiem ze i tak nie napiszesz na temat ale prosze albo
nie pisz albo napisz jedno slowo inni normalnie napisali tylko ty nie potrafisz
a nie sory jest tutaj kos taki jak ty kamilx98 ktory nie napisze jednego slowa a napiszalem wczesniej zeby nie pisac innych zeczy tylko marvel albo dc czy to takie tudne do zrozumienia ze chce wiedziec kogo jest wiecej?
Chodzi o film czy serial o Scoobym? Jeśli o serial to dałem 8 z sentymentu a film to wielki powrót do niego.
Lubie marvela. Starsze filmy tego universum oceniłem na 6-8, ale bez przesady. Napewno nie 'arcydzieło'..
Proszę Cię, skończ gadać z tym typem. Daredevil - 10 i Origins Wolverine - 10...
Powiedział typ który każdemu filmowi Marvela( nawet największemu crapowi ) daje 10.
I masz okazję obejrzeć przez wirtualną klatkę jaką stanowi internet przeciętnego 12-latka w swoim naturalnym środowisku ;>
przypominam ze ten temat powstal po to zeby napisac marvel albo dc tylko ty i twoj boyfriend macie z tym problem
Trudno zrozumieć mi twoje kwieciste wypowiedzi. Nie chciałbym podążać meandrami twojego umysłu. Komunikujesz się totalnie niezrozumiale, pewnie jeszcze chrząkasz i bełkotasz pod nosem jak to piszesz?
Gdyby Cię nauczyli czytać dziecko drogie, to byś zauważył że swoje zdanie w tym temacie już napisałem.
a nie mozesz ulozyc takiego artukulu w glowie tylk musisz smiecic wszyscy sobie sami podsumwali tylko ty i ten drugi nie umiecie
Czekam, aż usuną Ci konto, kolejne :)
Myślisz, że błyszczysz a sie kompromitujesz. A tak w ogóle. to co tam ekstra ten marvel nie?
Odnosząc się do jednego z wielu twoich bzdurnych argumentów.DC to ma przegięte postaci- jakieś supermany, a marvel ma takich przyziemnych, realistycznych, życiowych herosów prawda? Nordyckie bóstwa, zielone potwory, coś co na co dzień widzą wszyscy ludzie? Nie.... No chyba, że jest się marvelstudios i z rana zaćpywa się takim arcydziełami, którymi wystawiasz 10/10 jak ghost rider.
Marvel jest spoko, ty nie jesteś spoko.
powiedz za co maja usunac mi konto co ci przeszkadaja ci te oceny co odpowiedz na toje jedno pytanie
Dla mnie DC zawsze mialo bardziej ludzkie, bardziej ikoniczne postacie, Marvel przede wszystkim mutantów i wyrzutków
haha bardziej ludzkie np kosmita ktory zwie sie superman i batman zwykly czlowiek nie liczac tego ze jest miliarderem a spider-man to zwykly chlopak ani kosmita ani miliarder i co bardziej ludzkie tak
ale poza tym nie jest ani kosmita ani miliarderem spider-man powstal po to aby sie nim mozna bylo utozsamic