1. Czy w filmie pojawia się scena która była w pierwszym trailerze, mam na myśli złamaną wpół tarcze kapitana?
2. Czy jest kobieta w takiej długiej sukni najprawdopodobniej łysa (tez była w trailerze) i kim ona jest? Czyżby jedną z rasy Kree?
3. Jakim cudem Thanos zdobywa rękawicę nieskończoności, przecież w filmie Thor na ułamek sekundy była pokazana w skarbcu Odyna jak lodowe olbrzymy próbowały wedrzęc się do Asgardu i zostały pokonane przez Niszczyciela.
http://naekranie.pl/aktualnosci/rekawica-nieskonczonosci-z-avengers-infinity-war -kevin-feige-zdradza-intrygujaca-informacje
1. Nie wiem.
2.Tak. Ale tak naprawdę to wizja wywołana przez Scarlet Witch dla Thora.
3. Ogłoszono że w świecie mcu są dwie takie.
1. To jest wizja S.W dla Iron Mana. Ujawniały się wtedy ich wszystkie lęki. Stark bał się, że przez niego zginie jego drużyna, a on sam zostanie.
2. Również wizja. Teraz skierowana do Thora.
3. Dalej wizja Thora.
Wszyscy piszecie tu bzdury.
1. To wizja Starka, nie Kapitana.
2. Scena z kobietą jest wycięta z filmu.
3. Mogą być dwie, sama rękwawica bez kamieni jest nic nie warta.
tak jest to w wizji starka na samym poczatku jak omamia go wanda i widzi swoich przyjaciol poleglych w bitwie z lewiatanami, scena z kobieta jest wycieta nie ma jej, rekawice sa dwie bez kamieni i tak nic z nia nie zrobi thanos zdobywa rekawice wiezdzajac do windy do asgardu w scenie po napisach i ja kradnie i mowi ze sam sie tym musi zajac
Kradnie z Asgardu? Przecież było powiedziane że sa dwie rękawice i że ta w skarbcu Odyna to nie jest ta która zdobywa Thanos. To ja już nie wiem o co chodzi. Wytłumaczcie mi to proszę.
Ta w Asgardzie rękawica dalej jest ale ona jest bez kamieni i jest z tego powodu bezużyteczna