PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 211 tys. ocen
7,2 10 1 211297
6,1 61 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ja czekam na solowe Filmy tych postaci kolejność przypadkowa
-Black Panther około 3 części
-Ms. Marvel też na około 3 części liczę że powstaną
- Black Widow 3 części
- Firestar
-Ant-Man (i Wasp) 3 części :)
-Sentry
- Ares
-Spider-Woman (Jessica Drew) 3 części :)
-Iron Fist 2 części
-dr strange 4 części
-Tigra
-Mockingbird
-Moon Knight
-Arachne
-Justice
A kontynuacje
-Iron-man liczę na co najmniej jeszcze dwie części
-Thor na trzy części powinni co najmniej być według mnie
-Kapitan Ameryka na 3 części jeszcze
-Avengers myślę że w sumie 5 części będzie
i na kolejne części o hulka w którym powinna się pojawić She-hulk
i inne filmy które się nie łączą w Avengers
Nowa seria o blade
i Nowa seria o Ghost Raiderze

ocenił(a) film na 6
wort801

Woot o.O
Chcesz film o Aresie, Arachne, o Tigrze i Firestarterze, a takie postacie/ zespoły jak Alpha Team, Inhumans, Deadpool czy Luke Cage, które dla uniwersum Marvela wnieśli MILIARD razy więcej już nie zasługują na film ? :D Nie wspominając o scenariuszach takich jak Civil War czy House of M.
Nie ma co liczyć na 3 części filmów o nudnym Ant-Manie, niepotrzebne zupełnie 4 części Strange'a, 5 części Kapitana Ameryki też przesada, bo nie będzie miał z kim walczyć w końcu, no chyba mu kogoś z Avengersów podrzucą. Blade'a i Ghost Ridera nie ma co reaktywować, za to F4 przydałoby się jak najbardziej.

hamm3rfall

Będzie miał z kim walczyć spokojnie a Deadpooal czy Luke Cage nie czekam dlatego ich nie wymieniłem

wort801

kto to jest iron first i ares i jaką rolę mają w avengers. Byłbym wdzięczny za wyjaśnienie

ghost098

Iron Fist
http://marvelcomics.pl/bios/index/id/5/Iron-Fist-[Daniel-Rand]
Ares
http://marvelcomics.pl/bios/index/id/84/sort/date/Ares

wort801

dzięki za odpowiedź. widzę, że ares to waga ciężka chyba tylko hulk jest cięższy. ja po ostatnim kapitanie najbardziej liczę na jego kontynuację ( wg. mnie 1 z rogersem a dwa z winter soldierem). A jakiego bohatera TY najbardziej lubisz? i jaki film najchętniej byś zobaczył?

ocenił(a) film na 6
ghost098

Ares jest świetny, lecz jest raczej średniakiem jeśli chodzi o potęgę, do Hulka czy Black Bolta nie ma nawet startu, a Sentry rozerwał go na pół bez żadnego problemu.

ghost098

Z filmów Iron-mana i kapitana i Spider-mana
a z komiksów
dr strange i Spider-Woman (Jessica Drew na nich czekam najbardziej żeby zrobili o nich film :)

ocenił(a) film na 10
wort801

Ja w sumie to sam nie wiem na kogo czekam. Nie znam wszystkich bohaterów, nie których przelotnie. I jest mi w sumie obojętne kogo będą ekranizowac byle uniwersum się rozwijało i poszerzało. Jesli chodzi o najbliższe filmy to czekam na Strange'a no i Capa 3. Co do sequeli obecnych filmów i przyszłych, to licze na jak najwieksza ilość - zwłaszcza IM, ale zdaje sobie sprawę ze moze to szybko nie nastapic. Zapewne skoro S.Stan ma kontrakt na 9 filmów a Evans ma 6, to zapewne ten 1 przyjmie role Capa, tego 2 uśmierca lub odejdzie albo cokolwiek i filmy o Cap będą powstawać, byc moze pod innym tytulem. Mysle też że kontynuacje podstawowego składu bohaterów mogą powstawać rzadziej aby zrobić miejscem i skupiać się na nowych.

mateusi91

mateusi91 za odpowiedz pozostaje nam tylko czekać na kolejne filmy i też czekam na kolejne części Iron mana

ocenił(a) film na 6
wort801

Serie:

INHUMANS
X FORCE
X FACTOR
NEW AVENGERS
DARK AVENGERS
PLANET/WORLD WAR HULK
CIVIL WAR
HOUSE OF M

Solowe filmy:

BLADE
DAREDEVIL
PUNISHER
GHOST RIDER
THOR: GOD OF THUNDER (Thor vs Gorr)
NAMOR
VENOM
CARNAGE
ARES/HERCULES
MOON KNIGHT
SENTRY/VOID
DEADPOOL
CABLE
BETA RAY BILL
IRON MAN 4 (vs Real Mandarin)
THE INCREDIBLE HULK
DR. DOOM
X MEN ORIGINS: WOLVERINE (Nowa, porządna wersja)

Dodatkowo kilka kosmicznych serii w stylu Guardians of the Galaxy, bo brakuje mi filmów typowo Science Fiction dziejących się w kosmosie.

Frieza

miało być tylko że studia marvela ale ok :)

ocenił(a) film na 6
wort801

Wiem, ale jest tyle serii, które zasługują na ekranizację, a prawa ma FOX i SONY, że szkoda ich nie wymienić:)

użytkownik usunięty
wort801

Chyba najbardziej chciałbym ekranizację ,,Civil War" chociaż wiem, że to niemożliwe.
Kontynuację:
-Kapitan Ameryka - 3-jkę ze Stevem, a resztę z Buckym.
-Iron man 4
-Kilka części Thora (nie wiem ile)
-Jak najwięcej Avengers
Solowe filmy:
-Deadpool
-Iron fist
-Spider-Woman
-Ant-man
-Punisher
-Daredevil
-Ghost Raider
-Blade
Za wielu postaci Marvela nie znam tylko tych słynniejszych, ale to nie zmienia faktu jak bardzo lubię ich bohaterów.
Zaznaczam też, że nie wiem do końca które postacie należą do jakiej firmy.

Ok spoko

ja bym chciał jeszcze po dwie części kapitana i thora. irona man jeszcze jedną część z prawdziwym mandarynem i śmierć starka to by zmiotło wszystkich. co do nowych to sprawa dla scenarzystów jest prosta 65% filmu to geneza bohatera a reszta walka z pierwszym wrogiem.liczę na
-Ant-mana
-Punishera
-Daredevila
-Ghost Raidera . co do avengerów to maks. 10 w jednym filmie aby nie zmarnować ich potencjału.
deadpoola nie mogę sobie wyobrazić w filmie po tej grze http://www.youtube.com/watch?v=rJ0CtZZhkxM

wort801

Postaci jest tak dużo, że mają w czym wybierać:

http://marvelcomics.pl/hero/list/letter/A

Dla mnie najważniejsze żeby nie ciągli niektórych serii takich jak np. Kapitan Ameryka, czy Thor w nieskończoność, a pokazali też coś innego. Może jedyną serią którą mogli by ciągnąć jest Iron Man, ale skoro nie ma szans że Robert będzie dalej grał w pozostałych filmach niech chociaż występuje w Avengersach (zresztą on już stworzył to całe uniwersum, i wystarczy mi żeby został konsultantem).

Grabka23

Chyba trylogie to plan minimum. Iron man ma 3 część i nie zapowiada się się na czwartą. trzecie części capa i thora w 3 fazie.A później mi się wydaję że zajmą się spin offami,sequelami Doctor Strenge,Ant-man,Strażnicy Galaktyki,Hulk + filmy innych(nowych) superbohaterach.

ocenił(a) film na 6
kamilx98

Iron Man 4 raczej powstanie, bo nie zakończono wątku Mandarina, a jak wiadomo, Trevor nim nie był, tylko go grał, a prawdziwy gdzieś tam istnieje i czai się w cieniu. Prawdopodobnie to kwestia czwartej lub piątej fazy, by wyszła czwarta część, która zakończy serię w godny sposób, czyli walką z prawdziwym Mandarinem.

Frieza

Też tak myślę

wort801

Ja to najbardziej czekam na
Czarną Wdowę
Iro Man też liczę na jeszcze 2 części
Avengers Age Ultron i Avengers 3
Thor i Kapitan Ameryka
No cóż mógłby powstać film o Sokolim Oku Clint Bartonie , Hulk fajnie jak będzie
Cóż jeśli chodzi zaś o spidermana to właściwie nie zabardzo przypadły mi do gustu co nie oznacza że są złe
Ps. Pozdrawiam

LobeliaSakvil

dzięki za opinie :)

wort801

Najlepiej od razu po 50 części każdego filmu. Człowieku - opanuj się. Po za tym za dużo tych postaci znanych tylko i wyłącznie fanom komiksów.

TheBlur

Jestem opanowany jak nie chcesz to nie oglądaj

TheBlur

Nie chcesz nie oglądaj nikt ci nie każe a wort801 jest bardzo opanowany

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

UWAGA, UWAGA

Odradzam pisanie z użytkownikiem LobeliaSakvil, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany. Mało tego,
wszystkich oskarża o bycie użytkownikiem "strakchlirmers" i posiadanie kilkunastu kont, bo nie dopuszcza do siebie faktu że inni mogą się z nim nie zgadzać.

Lepiej z nim nie pisać!

ocenił(a) film na 8
wort801

Czarna Wdowa przynajmniej z 4 części
Sokole Oko z 4 części
Deadpoll z 6 części
Venom około 5 części
Carnage 5 części

callofdutyblackops

dzięki za wpisz

ocenił(a) film na 8
wort801

nie ma za co

ocenił(a) film na 8
wort801

Trochę się rozpisałeś;) A jeśli chodzi o mnie to z jeszcze niezapowiedzianych:
IM 4, Nowy Hulk, Punisher, Ms. Marvel, Inhumans, Black Panther, Ant Man restart Ghost Ridera i to w sumie tyle. Nie piszę ile części miało by powstać bo oby jak najwięcej;) No i oczywiście kontynuacje filmów, które już wyszły (strasznie liczę, że Guardians-i wypalą). Nie wymieniałem też Luka Cage, Daredevila, JJ czy Iron Fista bo oni dostali 13 godzinne seriale więc to powinno "nas" zaspokoić :D Jednak najbardziej chciałbym, żeby występy bohaterów zaczęły się przeplatać w solowych filmach bo do tej pory, nie licząc Avengers oczywiście w ogóle tego nie było. A pojawienie się takiego Punishera czy Hulka np w filmie IM4 na pewno spotęgowało by frajdę.

matthewrealfan

Dzięki za wpisz :) ciekawy pomyśl masz

użytkownik usunięty
wort801

Tylko i wyłącznie Black Panther