Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ocena Pełnego Trailera

użytkownik usunięty

Ogólnie świetnie ale, mam jedno zastrzeżenie troszeczkę za krótki. Trailer jest nadal epicki, zachęca do pójścia na film, mimo to jednak pierwszy trailer podobał mi się dużo bardziej. Tamten wzbudzał ciekawość, ten zaś moim zdaniem był, troszeczkę chaotyczny, liczyłem na nie co większe bum niż w pierwszym trailerze. Cieszę się że dano więcej Czarnej Wdowy zwiększyła mój apetyt na film, ma piękną scenę z Hulkiem. Walka Iro Man vs Hulk świetna widać że już bardziej dopracowana. Mam jeszcze zastrzeżenia dwa

Brak Kapitana Ameryki, albo go nie zauważyłem bo dopiero wstałem
i mało Clint Bartona.

Generalnie trailer oceniam 9/10 po prostu pierwszy trailer jednak to była ta bomba

Kapitak Ameryka jest w trailerze.
Ogólnie ja liczyłem na coś zupełnie nowego, a dostałem to co juz było i to o gwiazdke niżej. Ten 1 trailer bardziej mi się podobał.
Ciekawe, kiedy wyjdzie całkiem nowy trailer.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

też liczyłem na coś epickiego, na taki trailer który mnie obudzi z racji tego że dopiero wstałem. Ogólnie trailer słabszy od poprzedniego dupy nie urwał. Muzyka w trailerze też jakaś dziwna, czyżby marvel chciał sobie popsuć piękny start promowania Avengers Czas Ultrona, przypomnę że problemy zaczynają się od trailera Ant Mana

w mojej ocenie trailer 9/10 ale pierwszemu dałem 10/10, bo był tego wart, i zrobił większą furorę z tym zdecydowanie, na pierwszy rzut oka widać coś jest nie tak...

ocenił(a) film na 8

Co do muzyki to jest to fortepianowa wersja I not strings czyli piosenki z pierwszego zwiastuna.

użytkownik usunięty
thorin3

dzięki Balinie Krasnoludzie o złotym sercu :)

teraz włączyłem sobie pierwszy trailer i zastanawiam się czy marvel się nie pomylił i ten co dzisiaj wypuszczono nie jest teaserem trailerem. Mam wrażenie że poprzedni trailer był jakiś pełniejszy.... czy tylko ja mam te wrażenie

thorin3

Mi ogólnie zwiastun wygląda troszeczkę na taką alternatywna wersję zwiastuna nr 1. Ale tak jak wspomniałem rano - jest bardzo bardzo bardzo dobrze. Myślę, że to moze być film roku :) Czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Jeszcze Serkis po raz pierwszy jako "żywy" aktor :)

thorin3

Po raz pierwszy w sensie...?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Bo zawsze grał postaci w motion capture :) Gollum,cesar.

thorin3

aaam :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Kamil ja włączyłem se przed chwilą, pierwszy trailer, i powiem szczerze widać że z tym jest coś nie tak. Liczyłem że będzie to pełny trailer około 2 minuty 20 sekund a tym czasem dostaliśmy jakiś teaser, powoli zaczynam się zastanawiać czy my nie dostaliśmy przypadkiem teasera trailera w złej kolejności....

Według mnie jest super

użytkownik usunięty
wort801

według mnie też wort :) ja nie krytykuję, ale w pierwszym trailerze było te łał :) tu po prostu jest rewelacyjny, jakoś większego zaskoku nie było.

:)

użytkownik usunięty
wort801

ciekawe czy wypuszczą kolejny trailer, jeśli mieli by wypuścić trzeci, to zrobią to w okolicach marca, początek kwietnia, myślę że pełny trailer z Ant Mana dostaniemy w kwietniu.

ps. Mamy piękną wiosnę tej zimy :) i pozdrawiam

Ten jest najpełniejszy i najlepszy:
https://www.youtube.com/watch?v=rD8lWtcgeyg