Nie wiem jak będzie wyglądać kino Sci-Fi za 100 lat ale seria Avengers na pewno wyznacza nowe kierunki, gdyby film nie wyglądał czasami jak gra komputerowa, gdyby nie drętwy polski dubbing i gdyby nie drewniane jak noga od stołu dialogi i humor to może nawet uznałbym tą serie za rewelacje, niestety wszystkie te mankamenty sprawiają, że mam wrażenie iż grupą docelową serii jest właśnie Gimbaza. Film na pewno warto obejrzeć w jakości HD dla samych efektów.
Nie oglądaj z polskim dubblingiem. Proste. Film nie jest animowany, nie ma na celu trafiać do dzieci. Jest raczej kierowany do dorosłych ludzi, którzy czytają bądź czytali komiksy a takich jest sporo. "Dorosłe dzieci" już lepiej brzmi ;) Pozdro.
No dokładnie. Mi ostatnia bitwa bardzo podeszła, a wysyp tyl;u postaci w jednym filmie to rozkosz. Sci fi dla gimbazy to Transformers.
Serial Jessica Jones od Marvela raczej nie jest dla gimbazy. Marvel uderza w dorosłą publikę!
dorosla publika lat -nascie i czy Ty tak naprawde wiesz co piszesz?, mam wielu znajomych i oprocz mnie zaden tego filmu nie ogladal bo oni poprostu bajek i frujawajacych "superbohaterow" nie ogladaja, niechce nikogo obrazic ale ten film to taka papka dla "malpek"