Zrobię głosowanie. Czyli na co najbardziej czekamy
http://www.filmweb.pl/news/Oto+pe%C5%82na+Faza+Trzecia+kinowego+uniwersum+Marvel a-108036
Ponieważ Marvel zaskoczył nas tytułami kolejnych filmów Marvela. To pytanie dotyczące głosowania jest takie
Na jaki film z ogłoszonych przez Marvela najbardziej czekacie? Proszę podać konkretną odpowiedź, by szło łatwiej policzyć
który film Marvela jest najbardziej wyczekiwany. Ale nie muszą być koniecznie te zaliczymy też X Men cz The Amazing
Spiderman 3 bo to też można powiedzieć jest marvel. Może być też Avengers Age Ultron.
Zaczynamy głosowanie!
Ja osobiście najbardziej ze wszystkich tu wymienionych, najbardziej czekam
Na Captain America Civil War
Teraz wasza kolej :)
Ciężki wybór. Dał bym i nowych X Menów ( bo scena po napisach w ostatniej części i ogólnie poziom jej wykonania zrobiły niesamowite wrażenie, poza tym nie wiem czy ostatni raz w roli Rosomaka nie wystąpi niezastąpiony w tej roli Jackman ) i Avengers ( wiadomo - wszyscy uwielbiamy badassów, a Ultron rysuje się na takiego złoczyńce, którego zapamiętamy na długo ).
Co do CA Civil War - też jest wysoko w moim rankingu ( bo w Avengers jedną z moich ulubionych scen była wymiana argumentów przez bohaterów, gdy kłócili się na tym statku powietrznym - już tam iskrzyło na linii Kapitan i Stark - chcę zobaczyć jak to przeradza się w otwarty konflikt między nimi i jak zareagują pozostali bohaterowie ).
Ale chyba najbardziej czekam na Black Panther - połączenie bohatera stawiającego zarówno na akrobatyczną kopaninę jak i mistycyzm może być na prawdę efektywne. Poza tym poczytałem trochę o tym bohaterze i wydaje się on dla mnie bardzo ciekawy. No i - jego kostium wymiata:)
Za to niestety nie czekam na nowego Pająka - żal mi patrzeć co Sony wyprawia z tą marką ( w sensie - nie jest tragicznie, ale powinno być duuuuużo lepiej jak chodzi o tego akurat bohatera ).
Captain America CW i Avengers Inifnity War (nie wspominając, że równie mocno wyczekuje premiery Avengers 2).
mam straszny dylemat pomiędzy AAoU, CACW, GotG2 i AIW 1-2.. w Age of Ultron czekam najbardziej, bo najbliżej, ale również uwielbiam filmy z Kapitanem. Jednak w Guardiansach podoba mi się chyba wszystko, a Infinity War będzie pewnie z każdym z nich ;) no nie wiem... Ale stawiam na Infinity War
Thor 3 :)
Avengers 2 i kolejne części Infinity War part 1 i part 2
Captain America 3
Dzięki Belief :) jak myślisz czy Captain America 3 ma szansę przebić Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz bo według mnie, to najlepszy film Marvela nie wydaje mi się czy Avengers Czas Ultrona go przebije. Ewentualnie dorówna moim zdaniem :)
Zwiastun sugeruje, że Avengersi będą na wysokim poziomie. Z drugiej strony już nie raz tak bywało, że dobry zwiastun promował słaby film. A pierwsi Avengersi aż tak dobrzy nie byli. Co innego Captain America. Ale jak będzie dopiero się przekonamy :).
Cóż jeśli chodzi o pierwszą część Avengers to właśnie według mnie i tak mieli naprawdę bardzo dobry poziom! Mnie jak narazie najmniej podobały się Thor 2 i Niesamowity spider man 1 i 2! Tu dla mnie bardzo słaby poziom ale może Thor 3 go podniesie lub niesamowity spider man 3. Co do Captain America tu się nie martwię ;)
Dla mnie Thror 2 to najlepsza produkcja z tych marvelowskich filmów :). Spidermana widziałam tylko pierwszą część do połowy, okropny jest - wolę starego.
Dziwne nie przyszło mi powiadomienie że mi odpisałaś. Ja w sumie lubię Thora pierwszą część oceniłem 10 drugą 8 bo czegoś mi zabrakło film troszkę przegadany. Ale uważam że lepszy jest od spider man tych nowych zresztą starych też. Ale też wolę starą trylogię spider man.
Ps. X men przeszłość która nadejdzie widziałaś najlepszy film z X Menów
Przegadany? Moim zdaniem tam było wszystko wyważone. Wiesz ja nie lubię głupiej nawalanki. Akcja ok, ale z umiarem.
Tych X menów jeszcze nie widziałam.
no trochę przegadany według mnie. Oczywiście wątek Lokiego jest świetny w porównaniu z pierwszą częścią według mnie jest gorszy no i początek strasznie nudny.
"Spidermana widziałam tylko pierwszą część do połowy, okropny jest - wolę starego."
"Ale też wolę starą trylogię spider man."
Przyłączam się do Was - też wolę starszą wersję.
Sprawdź jeszcze raz nowego Pająka - pierwsza część, w przeciwieństwie do drugiej, wyszła całościowo porządnie, tylko akcja tak na dobrą sprawę rozkręca się w drugiej połowie filmu ( pierwsza połowa faktycznie może nie porywa - mój brat tak jak i Ty odpadł w połowie filmu ).
Captain America CW
Avengers Age of Ultron
Avengers Infinity war part 1 i 2
Thor 3
Ja wypiszę w kolejności na które filmy najbardziej czekam:
Bezapelacyjnie nr 1: Avengers Age of Ultron (co tu dużo mówić? Wystarczy spojrzeć na zwiastun!)
2. CA 3: Civil War (genialnie że będzie to pierwszy film fazy 3, dostaniemy go już rok po Age of Ultron a jak wiemy Civil War to takie Avengers 2,5, z klimatem zachowanym z Winter Soldiera zapowiada się genialna produkcja)
3. Avengers Infinity War Pt: I & II (Avengersi & Strażnicy vs Thanos - to wystarczy za komentarz)
4. Thor: Ragnarok (Wyczekuje powrotu Lokiego, Dark World zakończył się smakowicie, jestem ciekaw co się zdarzy w tej części)
5. X Men Apocalypse (po genialnym X Men Days of Future Past liczę na podobną jakość ale nie ma się co obawiać, McAvoy, Fassbender, Jackman i reszta nam to zagwaratnują)
6. Strażnicy Galaktyki 2 (Po świetnej pierwszej odsłonie czekam na równie dobrą kontynuacje)
7. Black Panther (Ciekawa postać, mam nadzieję że wykorzystają w pełni jej potencjał)
8. Doctor Strange (Cumberbath w universum Marvela, oj to będzie dobry film)
9. Ant Man (Może zaskoczyć pozytywnie jak Strażnicy Galaktyki)
10. The Amazing Spider Man 3 (po dobrej jedynce, takiej sobie dwójce liczę że SONY się wysili z tą trójką i będzie się nad czym zachwycać)
11. Inhumans (może być podobnie jak ze strażnikami, mało znana zgraja a zbierze kupe fanów)
12. Captain Marvel
Najbardziej czekam na film Captain Marvel ponieważ postać jest dość ciekawa, istnieje szansa, że pokażą trochę kosmosu(może nie tyle co w strażnikach) no i w końcu solowy film płci pięknej.
Zaraz za nim a może nawet na równi wszystkie części avengers(szczególnie age of ultron bo najbliżej premiery).