PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211581
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Oni będą nowymi, oficjalnymi członkami Avengersów jak Scarlet Witch i Quicksilver czy tylko pojawią się jako postacie epizodyczne?

ocenił(a) film na 10
chowder

Co do Falcona to wszystko zależy od Jego roli w Kapitanie America - Zimowy żołnierz. A co do Wa Machine/Iron Patriot to gdzieś czytałem , że ma być w Avengersach 2 , ale nie wiadomo jak długo itp

feliks35

ja tam mam nadzieję że iron man bd

ocenił(a) film na 7
chowder

Falcona prawdopodobnie nie będzie, a War Machine został już potwierdzony.

chowder

Z pewnością będzie War Machine a Falcon jeszcze nie wiadomo

ocenił(a) film na 7
chowder

Aktor, który gra Falcone'a chyba potwierdził, że się w AoU nie pojawi. A co do WM tak jak wyżej pisali to, że się pojawi to pewne. Tylko czy pojawi się jako WM czy jako IP.

ocenił(a) film na 7
BluRay2012

Oczywiście, że WM. Iron Patriot to zupełnie inna postać w oryginalnym uniwersum i jedna z wielu wtop IM3...

ocenił(a) film na 7
Dealric

Z tego co mi wiadomo to obecnie w komiksach Rhodes jest IP.

ocenił(a) film na 8
Dealric

Według mnie to było bardziej puszczenie oka do fanów a nie wtopa, Marvel raczej zna swoje uniwersum.

ocenił(a) film na 7
Madoq

Mi tam się nie podobało ;p

ocenił(a) film na 8
Dealric

Masz do tego prawo, ale moim zdaniem użyli tej zbroi z myślą "i tak raczej nigdy nie zekranizujemy Dark Avengers, a tak to przynajmniej fani się ucieszą z nawiązania".

ocenił(a) film na 10
BluRay2012

To dziwne bo na plakacie nie ma ani WM ani IM. O_o

ocenił(a) film na 7
TheRobolPl

Ale James Rhodes pojawia sie na oficjalnych zdjęciach.

ocenił(a) film na 9
chowder

Mam pytanie, mianowicie w drugiej fazie marvela są jeszcze straznicy galaktyki. ich nie będzie w avengers 2? Ngdzie nie sa wymienieni w obsadzie.

ocenił(a) film na 10
bageant

Nie, nie będzie. Z tego filmu pojawi się prawdopodobnie jedynie Kolekcjoner albo Thanos i tylko jako cameo

ocenił(a) film na 9
bageant

Oni najprawdopodobniej pojawią się w avengers 3 albo innym filmie łączącym uniwersum avengersów z strażnikami galaktyki.

ocenił(a) film na 9
chowder

A wiadomo, czy tony będzie iron menem czy tylko doradcom war machna? Ale nawet jeśli będzie to zapewne przez kawałek filmu.

ocenił(a) film na 10
nieznajomy43

Tony na pewno będzie Iron Manem na zdjęciach z planu było widać dwie różne zbroje:
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140319051325/marvelmovies/images/6/66/Y23i. jpg
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140325014036/marvelmovies/images/a/a5/Iron_ man.jpg

ocenił(a) film na 9
chowder

Ta większa to na 100% hulkbaster najlepsza :]. OK. ja tylko słyszałem takie plotki i nie byłem pewny. dla mnie dobra wiadomość :D

ocenił(a) film na 9
chowder

Tylko teraz czekać aż poda się kuracji extremis.

ocenił(a) film na 10
chowder

Szkoda, że Falcona nie będzie. Bardzo mi się podobał w Cap 2.

ocenił(a) film na 10
mateusi91

W Avengersach 3 najprawdopodobniej nie będzie albo Hawkeye'a albo bliźniaków albo The Visiona albo War Machine'a, bo Kevin Feige mówił w jednym z wywiadów, że ktoś odejdzie ze składu ale też ktoś dojdzie. Sądzę, że dojdzie Ant-Man, Doctor Strange i Falcon

ocenił(a) film na 8
chowder

Według mnie powinni dać bliźniętom konkretną rolę w A2 i potem już nie dawać im czegoś zbyt znaczącego.

ocenił(a) film na 9
chowder

Naucz się że Avengers to już jest liczba mnoga a Avengersi (czy jak ty tam uważasz) jest błędem.

ThePinkFin

Nie nauczysz tego ludzi. Wszedzie tylko "Avengersi", "Transformersi" i inni dupersi. Stado baranSów.

ocenił(a) film na 9
TheBlur

A kiedyś była bajka "Transformery" i wszystko się spierniczyło.