Oni będą nowymi, oficjalnymi członkami Avengersów jak Scarlet Witch i Quicksilver czy tylko pojawią się jako postacie epizodyczne?
Co do Falcona to wszystko zależy od Jego roli w Kapitanie America - Zimowy żołnierz. A co do Wa Machine/Iron Patriot to gdzieś czytałem , że ma być w Avengersach 2 , ale nie wiadomo jak długo itp
Aktor, który gra Falcone'a chyba potwierdził, że się w AoU nie pojawi. A co do WM tak jak wyżej pisali to, że się pojawi to pewne. Tylko czy pojawi się jako WM czy jako IP.
Oczywiście, że WM. Iron Patriot to zupełnie inna postać w oryginalnym uniwersum i jedna z wielu wtop IM3...
Według mnie to było bardziej puszczenie oka do fanów a nie wtopa, Marvel raczej zna swoje uniwersum.
Masz do tego prawo, ale moim zdaniem użyli tej zbroi z myślą "i tak raczej nigdy nie zekranizujemy Dark Avengers, a tak to przynajmniej fani się ucieszą z nawiązania".
Mam pytanie, mianowicie w drugiej fazie marvela są jeszcze straznicy galaktyki. ich nie będzie w avengers 2? Ngdzie nie sa wymienieni w obsadzie.
Nie, nie będzie. Z tego filmu pojawi się prawdopodobnie jedynie Kolekcjoner albo Thanos i tylko jako cameo
Oni najprawdopodobniej pojawią się w avengers 3 albo innym filmie łączącym uniwersum avengersów z strażnikami galaktyki.
A wiadomo, czy tony będzie iron menem czy tylko doradcom war machna? Ale nawet jeśli będzie to zapewne przez kawałek filmu.
Tony na pewno będzie Iron Manem na zdjęciach z planu było widać dwie różne zbroje:
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140319051325/marvelmovies/images/6/66/Y23i. jpg
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140325014036/marvelmovies/images/a/a5/Iron_ man.jpg
Ta większa to na 100% hulkbaster najlepsza :]. OK. ja tylko słyszałem takie plotki i nie byłem pewny. dla mnie dobra wiadomość :D
W Avengersach 3 najprawdopodobniej nie będzie albo Hawkeye'a albo bliźniaków albo The Visiona albo War Machine'a, bo Kevin Feige mówił w jednym z wywiadów, że ktoś odejdzie ze składu ale też ktoś dojdzie. Sądzę, że dojdzie Ant-Man, Doctor Strange i Falcon
Według mnie powinni dać bliźniętom konkretną rolę w A2 i potem już nie dawać im czegoś zbyt znaczącego.
Naucz się że Avengers to już jest liczba mnoga a Avengersi (czy jak ty tam uważasz) jest błędem.
Nie nauczysz tego ludzi. Wszedzie tylko "Avengersi", "Transformersi" i inni dupersi. Stado baranSów.