PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211595
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

W trailerze jest ukazana złamana tarcza Kapitana Ameryki, według mnie to właśnie w tej części
,,zginie'' Cap. a tarczę przejmnie Bucky....

Co o tym sądzicie ??

natalii03012000

Raczej nie to może być wizja wandy .....

ocenił(a) film na 7
natalii03012000

Nie zginie, bo bedzie w Civil War.

natalii03012000

Nie zginie, i to jest pewne. zarówno w tu , w trójce jak i w następnych Avengersach będzie . A co do tarczy to zapewne są dwa wyjścia...albo będzie dzierżył zwykłą zniszczalną tarczę albo holograficzną jak to było w Avengers Potęga i Moc gdzie miał ją akurat gdy rzekomo wspierał Ultrona podając się za jego podwładną biomaszynę .

hulk_filmaniak

No ale Chris Evans dostał bodajże kontrakt na 6 filmów, a Sebastian Stan na 9,
więc sądziłam że jak to wszystko będzie miało się zakończyć to Cap. przy tym będzie...

ocenił(a) film na 9
natalii03012000

Winter Soldier ponoć na prośbę Starka zostanie nowym Kapitanem Ameryką, więc raczej będzie. :) Tak słyszałem. Ale Cap nie zginie w Avengers 2 a w Capitan Ameryka 3. Więc stąd masz 9 kontraktów Sebastiana, a tylko 6 Evansa.

xandar12

Masz rację, to by się zgadzało :)
Ale będzie musiało być dużo filmów ze Stanem :D

ocenił(a) film na 9
natalii03012000

Szczerze polubiłem kreację Stana w tym filmie. Moim zdaniem super to zagrał i pasuje do tej roli. Zobaczymy, jak wyjdzie, gdy nie będzie już grał odmóżdżonego zabójcy. W każdym razie czekam na wszystkie filmy bazujące na uniwersum Marvela. Czy to X-men czy to Avengers i historia jej członków.. Uwielbiam to oglądać.

xandar12

No to żółwik, też uwielbiam ;)
A Sebastian Stan w roli Zimowego Żołnierza jest idealny :D

natalii03012000

No właśnie się nie zgadza, bo tak by mu został 1 film, a tak dziwnie jak Avengers 3 nie będzie w pełnym skłądzie ;)

filmowy_laufer

no właśnie dziwne. Nie wiem czy dobrze liczę ale Evans zagrał w Cap 1, Cap 2, Avengers, Avengers 2, zagra w Cap 3. Jeszcze w jakimś filmie zagra czy ta jego epizodyczna rola w Thorze 2 tez się liczy?

ocenił(a) film na 7
darkpig

Ten epizod się nie liczy, a teraz wyszukałem na szybko info, że on podpisał kontrakt na 6 filmów. Czyli nie licząc trzech części Kapitana Ameryka i dwóch części Avengers - powinien pojawić się w jeszcze jednym filmie. Pytanie tylko - w jakim?

jokerkara

W Ant-Man raczej nie, bo już by było chyba wiadomo, że tam będzie. Capitan 3 bedzie praktycznie po Avengers 2, więc tam raczej nie zginie. Wydaje mi się, że wystąpi w pierwszej części Avengers 3 i tam ewentualnie zginie

ocenił(a) film na 7
darkpig

Nie mam pojęcia. Nie czytałem żadnych komiksów i nawet nie wiem, o czym będzie Avengers 3. Do póki nie dowiedziałem się, że ma kontrakt na 6 filmów, myślałem, że ostatnim będzie Kapitan Ameryka 3 - i tam na koniec kto inny przejmie tarczę. Teraz jednak jak bym miał na coś postawić, to pewnie właśnie na Avengers 3.

darkpig

Może zginie w połowie? Muszą zrobić jaiś cliffhanger. Albo Avengers 3 wcześniej liczono jako 1 film.

ocenił(a) film na 9
filmowy_laufer

Natknąłem się też na info, ze Cap umiera w Civil Waru ale na chwilę.. Później żyje chyba... No ale dawno to czytałem.

xandar12

Umrzec na chwile? No chyba że przywróca go jak Coulsona, ale to chyba niebezpieczne (P.S> nie oglądałem 2 sezonu).

filmowy_laufer

Polecam, wydaje się lepszy od 1. sezonu, przynajmniej od jego pierwszych odcinków ;)

natalii03012000

obejrzę go w ferie wtedy już będzie chyba cała połowa, zresztą teraz nie mam czasu :c

ocenił(a) film na 7
natalii03012000

Na pewno zginie biorąc pod uwagę, że potwierdzono to, że będzie głównym bohaterem Civil Wara...