W trailerze jest ukazana złamana tarcza Kapitana Ameryki, według mnie to właśnie w tej części
,,zginie'' Cap. a tarczę przejmnie Bucky....
Co o tym sądzicie ??
Nie zginie, i to jest pewne. zarówno w tu , w trójce jak i w następnych Avengersach będzie . A co do tarczy to zapewne są dwa wyjścia...albo będzie dzierżył zwykłą zniszczalną tarczę albo holograficzną jak to było w Avengers Potęga i Moc gdzie miał ją akurat gdy rzekomo wspierał Ultrona podając się za jego podwładną biomaszynę .
No ale Chris Evans dostał bodajże kontrakt na 6 filmów, a Sebastian Stan na 9,
więc sądziłam że jak to wszystko będzie miało się zakończyć to Cap. przy tym będzie...
Winter Soldier ponoć na prośbę Starka zostanie nowym Kapitanem Ameryką, więc raczej będzie. :) Tak słyszałem. Ale Cap nie zginie w Avengers 2 a w Capitan Ameryka 3. Więc stąd masz 9 kontraktów Sebastiana, a tylko 6 Evansa.
Szczerze polubiłem kreację Stana w tym filmie. Moim zdaniem super to zagrał i pasuje do tej roli. Zobaczymy, jak wyjdzie, gdy nie będzie już grał odmóżdżonego zabójcy. W każdym razie czekam na wszystkie filmy bazujące na uniwersum Marvela. Czy to X-men czy to Avengers i historia jej członków.. Uwielbiam to oglądać.
No właśnie się nie zgadza, bo tak by mu został 1 film, a tak dziwnie jak Avengers 3 nie będzie w pełnym skłądzie ;)
no właśnie dziwne. Nie wiem czy dobrze liczę ale Evans zagrał w Cap 1, Cap 2, Avengers, Avengers 2, zagra w Cap 3. Jeszcze w jakimś filmie zagra czy ta jego epizodyczna rola w Thorze 2 tez się liczy?
Ten epizod się nie liczy, a teraz wyszukałem na szybko info, że on podpisał kontrakt na 6 filmów. Czyli nie licząc trzech części Kapitana Ameryka i dwóch części Avengers - powinien pojawić się w jeszcze jednym filmie. Pytanie tylko - w jakim?
W Ant-Man raczej nie, bo już by było chyba wiadomo, że tam będzie. Capitan 3 bedzie praktycznie po Avengers 2, więc tam raczej nie zginie. Wydaje mi się, że wystąpi w pierwszej części Avengers 3 i tam ewentualnie zginie
Nie mam pojęcia. Nie czytałem żadnych komiksów i nawet nie wiem, o czym będzie Avengers 3. Do póki nie dowiedziałem się, że ma kontrakt na 6 filmów, myślałem, że ostatnim będzie Kapitan Ameryka 3 - i tam na koniec kto inny przejmie tarczę. Teraz jednak jak bym miał na coś postawić, to pewnie właśnie na Avengers 3.
Może zginie w połowie? Muszą zrobić jaiś cliffhanger. Albo Avengers 3 wcześniej liczono jako 1 film.
Natknąłem się też na info, ze Cap umiera w Civil Waru ale na chwilę.. Później żyje chyba... No ale dawno to czytałem.
Umrzec na chwile? No chyba że przywróca go jak Coulsona, ale to chyba niebezpieczne (P.S> nie oglądałem 2 sezonu).