Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 196 tys. ocen
8,0 10 1 195552
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Mam problem, mianowicie obejrzałam wszystkie filmy Marvela oprócz Kapitan Marvel obecnie nie grają już tego w kinach a w Internecie znajdę tylko wersję z dubbingiem czego nie znoszę, wiec takie pytanie do osób które oglądały endgame czy potrzebna jest znajomość Kapitan Marvel. Może ktoś zna stronę na której znajdę Kapitan Marvel z lektorem albo napisami?

ocenił(a) film na 8
Goshaxobrien

Nie.
Ja nie oglądałam,i zapewniam, nie musisz. Mało pojawia się w filmie

ocenił(a) film na 10
bejbi_dzejms

Postacie nie są w ogóle wprowadzane do filmu więc jeżeli nie przeszkadza ci super potężna laska latająca wszędzie po ekranie o której nic nie wiesz kim jest skąd się wzięła itp to spokojnie idź. Jeżeli muszisz mieć wszystko wytłumaczone wprowadzone itd to pozostaje poszukać inne wersji. np znależć w języku angielskim pobrać napisy i albo dodać do filmu (wiele stronek pozwala wprowadzać własne napisy ) alb ściągnąć program do pobierania napisów w tle

SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER! !!!!SPOJLER!!!!!
SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER!!!!!SPOJLER! !!!!SPOJLER!!!!!
Kap marvel w sumie nie ma i tak zbyt dużej roli w tym filmie